slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Vintage Rodenstock R2552 diptrijski ram

11.900 dinFiksno

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
185
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Vintage Rodenstock R 2552 Soft Gold Tone.  Fenomenalan, dizajnerski, lak, čvrst, elegantan, vintage Rodenstock R2552 diptrijski tram za naočare.   Ram koji, ne bez razloga, na najpoznatijim aukcijskim sajtovima dostiže cenu od više stotina eura!   Boja zlata kombinovana sa tortoise ručkama. Ručke su tanke i elegantne i dizajnirane da se naočare nose u maniru Lenonki. IZUZETAN ram. RODENSTOCK je RODENSTOCK.   nedostajuća papučica za nos biće montirana pre isporuke. Dimenzije naočara date su na dve fotografije (skica i ortogonalni snimak). težina od 24 grama izmerena je sa jednim staklom velike dioptrije (masivno). Pogledajte fotografije - fotografisane su upravo naočare koe se prodaju. Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu.  



KP60 6070

Molim pogledajte moj KP IZLOG https: //delipac. kpizlog. rs/ - nudi se veliki izbor, kvalitetnih BRENDIRANIH dioptrijskih naočara i naočara za sunce

ID Oglasa: #118379916
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.