slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Vintage TENDANCE ram za dioptrijske ili naočare za sunce

4.500 dinFiksno

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
219
2
pre 15 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac online
Član od 12.02.2017.
kp izlog

ORIGINAL.  IZUETAN vintage ram za dioptrijske ili naočare za sunce. Autentični TENDANCE, lagani, od kvalitetnog, crnog acetata ram  za dioprijske ili naočare za sunce. Model TENDANCE TS 109  54 (  )  17 - 145.  Stakla nisu predmet oglasa. (U ramu su perfektna stakla za sunce, slika kroz njih umiruje svetlost, nudi spokoj i ravnotežu - ali su na žalost sa dioptrijom za daljinu, tako da ćete morati da ih zamenite kod Vašeg optičara).    Izuzetno kvalitetne, prave HIPSTERSKE.   Pogledajte fotografije - prodaju se upravo naočare koje su fotografisane. Na jednoj od fotografija date su tačne mere. Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu.  

Ako želite da Vam u ram ugradimo NOVA stakla za sunčane naočare bez ili sa dioptrijom (do - 4) doplata je 2500 dinara. Ova usluga se plaća unapred.



KP 53 5366

Molim pogledajte moj KP IZLOG https: //delipac. kpizlog. rs/ - nudi se veliki izbor, kvalitetnih BRENDIRANIH dioptrijskih naočara i naočara za sunce.   

ID Oglasa: #110073103
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.