slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

ZEISS YVES CHANTAL dioptrijski ram za naočare

14.900 dinFiksno

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
224
2
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac online
Član od 12.02.2017.
kp izlog

ORIGINAL. Naprosto fantastične.    ZEISS hipster dioptrijski ram koji i danas fascinira. Kao NOV, kao da ga nikada niko koristio nije.  POZLATA besprekorna, bez tragova korišćenja. Široki silikonski oslonci za nos/ papučice apsolutno nove i originalne. Na završetku jedne ručice piše YVES CHANTAL, a na drugoj ZEISS  West Germany. Model 6292 54 18  BA9.  Pravi Vintage ram,  vrlo, vrlo kvalitetan, jedinstven i vrlo, vrlo redak! ORIGINAL, nije retro ili kopija.  Hipster. Made in West Germany. U FENOMENALNOM stanju.  Pozlata savreno očuvana - naprosto blista. U naočarima su stakla za daljinu koja ćete Vi svakako, zameniti, prema Vašim potrebama kod Vašeg optičara. Stakla nisu predmet oglasa.   Pravi, gospodski dizajnerski komad.   Pogledajte fotografije - prodaju se upravo naočare koje su fotografisane. Na jednoj od fotografija date su dimenzije rama. Poštanski troškovi nisu ukalkulisani u cenu.  



K19 6705

Molim pogledajte moj KP IZLOG https: //delipac. kpizlog. rs/ - nudi se veliki izbor, kvalitetnih BRENDIRANIH dioptrijskih naočara i naočara za sunce.

ID Oglasa: #138386758
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.