slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

4 lokatora kao privesci i daljinski za pronalaženje stvari

1.200 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
14
0
pre 10 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Safe Shop Novi Sad
Član od 05.02.2022.
Svi oglasi
 Odličan proizvod po maksimalno povoljnoj ceni. Proizvod je uvezen iz Nemačke i predstavlja pravu stvar baš za Vas, plaćanje je moguće izvršiti lično, putem žiro računa ili pouzećem, prilikom preuzimanja. Za sve informacije slobodno pozovite na kontakt telefon 064\420-1395, pošaljite poruku na sajtu, SMS poruku ili putem vibera. Srećnu kupovinu Vam želim!


Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.


Pratite šta je najvažnije】: Izgubili ste ključeve? Ne možete da pronađete svoj novčanik? Tražite svog psa? Eski Kei Finders uklanjaju stres sa izgubljenih stvari tako što ih lako pričvršćuju na prijemnike, a zatim pritiskaju dugmad na daljinskom. Možete odmah pronaći svoje dragocenosti!
【Praćenje na daljinu od 131 stopa】: Pomoću uređaja za praćenje predmeta moći ćete da pronađete svoje stvari bez obzira na to koliko su udaljene. Napredna tehnologija radio frekvencija prodire kroz zidove, vrata, jastuke i nameštaj, locirajući vaše predmete sa udaljenosti do 131 stopa.
【4 ključna tražila sa zvukom】: 4 u 1 bežični RF lokator predmeta čini pronalaženje vaših predmeta jednostavnijim nego ikad. Kada pritisnete odgovarajuće dugme na daljinskom, samo pratite zvučni signal! Još bolje, ugrađeno svetlo na daljinskom upravljaču daje bolju vidljivost, posebno na tamnim mestima ili noću. Dolaze sa 4 prijemnika, prstenovima za ključeve i dvostranim lepkom koji se mogu pričvrstiti na ključeve, uređaji za praćenje ključeva vam omogućavaju da lako pratite više vrednih predmeta istovremeno
【Izradite za dugotrajno korišćenje】: Da li ste umorni od stalnog menjanja baterija? Pokrili smo vas!   Nisu potrebni telefon i aplikacija. Jednostavno pritisnite dugmad i prijemnik će emitovati zvučni signal koji će vam pomoći da ga pronađete. Velika dugmad čine Eski pretraživač privezaka za ključeve posebno pogodnim za starije ljude. Predajnik se može ukloniti sa baze i može se nositi sa sobom da biste pronašli izgubljene predmete.
【Odličan poklon】: Kada se trudite da pronađete svoje stvari, ovaj set ključeva za pronalaženje i praćenje je idealna stvar koja vam je potrebna. Bez obzira da ga koristite sami ili da ga pošaljete svojim ostarelim roditeljima ili zaboravnim prijateljima, definitivno će ih učiniti divnim. Sjajni božićni pokloni, poklon za Dan očeva, poklon za dan majke i rođendanski poklon za vaše porodice, prijatelje i vaše ljupke maženja.

K7
ID Oglasa: #164922057
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.