slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Astronaut privezak za ključeve

999 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
34
0
pre 9 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Zamislite sebe kako zakoračujete u svemirsku avanturu sa stilom i kreativnošću, uz naš ekskluzivni privezak za ključeve.

Izrađen od visokokvalitetnih materijala, uključujući PVC i metal, naš privezak za ključeve odlično spaja modu i funkcionalnost. Možete ga koristiti kao privezak za ključeve ili dodatak za novčanik. Lako se odvaja i nosi, a možete ga pričvrstiti na vašu torbu i pretvoriti je u stilski privezak. Ovo je ne samo funkcionalan dodatak, već i moderan akcent za vašu torbu ili tašnu.

Izuzetna izrada i kreativni stil našeg privezka za ključeve će nesumnjivo obogatiti vaše svakodnevne predmete. Dizajn, inspirisan astronautima i kosmičkim istraživanjima, pružiće vam ogromnu radost svaki put kad pogledate svoje ključeve.

Ovo je ne samo privezak za ključeve, već i idealan poklon za vaše najbolje prijatelje, sestre, mame ili svakog ko ga zaslužuje. Moderan dizajn čini ga privlačnim, a širok spektar mogućih upotreba garantuje da će najviše ceniti.

Karakteristike:

  • Materijal: PVC i metal
  • Dezen: Astronaut
  • Može se koristiti kao privezak za ključeve, dodatak za novčanik i torbu
  • Omogućava lako kačenje i nošenje
  • Lako prepoznatljiv među ostalim ključevima
  • Idealan poklon voljenim osobama
  • Boja: plava
ID Oglasa: #161289022
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.