slika
slika
1 od 2

Privezak punjač za telefon C ulaz

900 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
45
2
pre 11 dana
Odgovara na 0% poruka.
Tim Shop 0611396967
Član od 07.10.2018.

U svetu gde je svaki trenutak bitan i svaka sekunda se računa, pouzdanost i efikasnost su ključne. Zato vam predstavljamo Privezak Punjač za Telefon (mini punjac za telefon), malenog heroja koji obećava veliku moć i snagu u svakodnevnim avanturama.

Vaša Energetska Sigurnost u Svakoj Situaciji:

  1. Snažan Dopunski Punjač:  Iako mali, privezak je snažan. Kapacitet od 1500 mAh omogućava da vaši uređaji budu uvek spremni. Bilo da je to vaš telefon, tablet ili bežične slušalice, imate dodatnu energiju u svakom trenutku.
  2. Izrađen za Izazove:  Njegova vodootporna i robustna izrada pruža sigurnost u svim uslovima. Kiša, prašina ili padovi, ništa mu ne može naškoditi. Savršen je za svakodnevne izazove, ali i za avanture na otvorenom.
  3. Praktičnost u svakom smislu:  Sa ugrađenom kopčom, privezak punjač možete zakačiti gde god želite. Diskretno se uklapa u svaki stil, dok vas uvek čeka u džepu, na torbi ili ruksaku.
  4. Uvek Spreman:  Plug and play funkcija osigurava da je punjenje brzo i jednostavno. Samo priključite i nastavite sa svojim aktivnostima.
  5. Univerzalna Upotreba:  Kompatibilan sa širokim spektrom uređaja. Bez obzira da li koristite Samsung, Huawei, Xiaomi ili neki drugi uređaj, ovaj privezak je vaš verni saradnik.
  6. Dizajn koji Oduševljava:  Ne samo da je funkcionalan, već i izgleda sjajno. Savršena kombinacija stila i praktičnosti.

U današnjem ubrzanom tempu života, biti bez energije nije opcija. Mini punjac za telefon je dizajniran da bude vaš energetski štit u svim situacijama. Ne samo da vam pruža dodatnu snagu kad god vam je potrebna, već to čini s elegancijom i stilom. Krenite u nove pobede sa pouzdanim partnerom koji je uvek tu za vas.

ID Oglasa: #163011623
Informacije

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, i slika ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka

Za svaki proizvod dajemo garanciju na fabricku ispravnost

Radimo licno preuzimanje svaki dan od 10 do 15

za porucivanje posaljite poruku preko KP/Viber/ 
-Ime 
-Ulica i broj.  
-Mesto
-Broj telefona za kontakt. (OBAVEZNO)

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.