slika
1 od 1

Kolica za pijacu Jet Tweed Joy 40l 07131

3.600 dinFiksno

Beograd
Novo
3
0
pre 10 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Volim svoj dom
Član od 16.11.2018.
Svi oglasi

Kolica za pijacu "Jet Tweed Joy 40l" su savršen izbor za vašu svakodnevnu kupovinu. Sa brendom Rolser kao garancijom kvaliteta, ova kolica kombinuju funkcionalnost i stil na najbolji način. Njihov moderni izbor boja i dezena dodaje dašak osveženja vašem shopping iskustvu. Osim što izgledaju sjajno, ova kolica su i praktična. Sklopiva osnova omogućava vam da ih jednostavno skladištite kada nisu u upotrebi, čime štedite dragoceni prostor u svom domu. Lakoća rukovanja čini ih idealnim za svakodnevnu upotrebu, čak i tokom brze gradske kupovine. Kvalitetna izrada garantuje dugotrajnost, tako da ćete godinama moći uživati u njihovoj efikasnosti pri svakoj kupovini. Sa "Jet Tweed Joy 40l" kolima, vaša kupovina će biti brža i lakša, a vi ćete dodatno izražavati svoj stil i kvalitet. Neka ova kolica budu vaša idealna pratnja u svetu shoppinga.

 

  • Brend: Rolser
  • Zapremina: 40 l

Cena dostave 540 rsd

ID Oglasa: #165541572
Informacije

Mi smo registrovana firma sa preko 15 godina rada

Radno vreme: 8-16 h radnim danima i subotom

Uz svaki proizvod se dobija fiskalni račun, važi standardna zakonska garancija za sve porizvode( sačuvati račun nakon kupovine)

Svi proizvodi su novi i fabrički upakovani

Za sve informacije nam se obratite porukom u dm, ili na telefone:

064/8296985,  011408-2174

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.