slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

MICKEY Ranac 28 cm 4572121

3.850 din

Čurug
Novo
7
0
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop
Član od 25.11.2016.
kp izlog

Kolekcija

MICKEY COLOUR MAYHEM

 

Brend

DISNEY Mickey

 

Artikal

Ranac 28 cm

 

Boja

Plava

 

Materijal

Poliester

 

Dimenzija artikla

23 cm • 28 cm • 10 cm

 

Kapacitet

6,44 L

 

Stil

Deca, muški

 

Kolekcija Mickey Color Mayhem, puna boja i sa Mikijem kao protagonistom, izgledaće veoma smešno i idealno za Vašu decu. U nijansama plave i crvene, sa gumenim privezkom u obliku Mikijeve ruke, ne ustručavajte se da ponesete artikle ove kolekcije na bilo koji izlet, šetnju ili putovanje.

Pravi ranac za šetnju. Glavni odeljak je idealne veličine za odlaganje osnovnih stvari za odlazak u školu ili ličnih predmeta kada idete na putovanje. Dva prednja džepa, omogućavaju lak pristup manjim ličnim stvarima. Iskoristite bočne džepove za flašicu vode ili dodatnu opremu. Podesite dužinu kaiševa u skladu sa Vašim potrebama.

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  
ID Oglasa: #147494697
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.