slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

PEPE JEANS Ranac 25 cm 7222031

9.290 din

Čurug
Novo
97
1
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog

Kolekcija

ESSENCE

 

Brend

Pepe Jeans

 

Artikal

Ranac 25 cm

 

Boja

Teget

 

Materijal

Eko koža

 

Dimenzija artikla

20 cm • 25,5 cm • 10 cm

 

Neto težina

0,65 kg

 

Kapacitet

5,1 L

 

Stil

Odrasli, ženski

 

Kolekcija ženskih torbi i dodataka ESSENCE brenda PEPE JEANS je božanstvena i bezvremenska. Glavna karakteristika koja ovu kolekciju čini jedinstvenom i posebnom je prednja strana na kojoj je simbolično P logotipa Pepe Jeans. Bilo koji od modela koje nudi ovakolekcija je savršen za kombinovanje sa Vašim ležernijim stilom, sa Vašim Pepe farmerkama ili sa urbanijim stilom. Na raspolaganju je nekoliko modela. Izaberite onaj koji najbolje odgovara Vašem svakodnevnom životu.

Tri unutrašnja džepa, od kojih jedan sa patent zatvaračem za odlaganje pribora i ličnih stvari. Prednji i zadnji džep, za lakše snalaženje i bolju organizaciju Vaših sitnica. Pruža više udobnosti od torbe, zahvaljujući podesivim kaiševima koji se lako prilagođavaju leđima. Možete ga lako nositi i u ruci, zahvaljujući gornjoj ručki.

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  

ID Oglasa: #147302685
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.