slika
1 od 1

Ranac jednorog dečiji

3.790 dinFiksno

Novi Sad
Novo
36
1
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Clair d.o.o.
Član od 01.04.2021.
Svi oglasi

Ranac Jednorog Waldhausen je čaroban i praktičan dodatak za svako dete koje voli bajke, šarene jednoroge i udobnost u školi ili tokom svakodnevnih avantura.

 

Ovaj ranac spaja stil i funkcionalnost na savršen način, pružajući mališanima ne samo praktično rešenje za nošenje školskih stvari, već i dozu magije i zabave.

 

Dizajniran sa pažnjom prema detaljima, ovaj ranac ima prelepi print jednoroga na prednjoj strani, koji će oduševiti svako dete koje sanjari o čarobnim svetovima. Sjajne boje i veseli detalji čine ovaj ranac privlačnim i zabavnim za nošenje.

 

Ranac Jednorog Waldhausen ima dovoljno prostora za sve školske knjige, sveske i pribor koji je potreban za uspešno školovanje. Veliki unutrašnji džep omogućava organizovanje stvari, dok se dodatni džepovi sa strane koriste za odlaganje flašice za vodu ili drugih sitnica koje dete može poneti sa sobom.

 

Osim toga, ovaj ranac je udoban za nošenje zahvaljujući mekim naramenicama koje se lako podešavaju prema potrebama deteta. Takođe, prisutna je i ručka za nošenje sa gornje strane ranca, što olakšava nošenje u ruci ili kačenje na kuke.

 

Ranac je izrađen od kvalitetnih materijala koji su izdržljivi i jednostavni za čišćenje. Ovaj ranac će biti verni pratilac svakog deteta tokom školskih dana i avantura van škole, unoseći magiju i radost u svaki korak.

 

Clair d. o. o.   je firma iz Novog Sada koja se 15 godina bavi prodajom konjičke i stočarske opreme kao i opreme za domaćinstva. U ponudi imamo preko 3500 artikala.

 

Sve artikle možete kupiti lično u radnji ili Vam šaljemo kurirskom službom City express.

Mogućnost kupovine preko računa.

Clair d. o. o.
Alberta Ajnštajna 2
21000 Novi Sad 
https: //clair. rs/

Porudžbine na:   +381 66 651 99 65 (poziv samo u radnom vremenu, viber i sms poruke 24h) 

ponedeljak - petak: 9h -17h

sreda : 08-19h
subotom: 9h -12h
NEDELJA JE NERADNA

 

ID Oglasa: #157155346
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.