slika
slika
slika
slika
1 od 4

Swissgear ranac

2.499 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
155
7
pre 14 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Kod Tome Dabome
Član od 24.12.2020.
Svi oglasi

Swissgear - Vaš Savršen Saputnik za Sve Avanture!

Tražite ranac koji će izdržati sve izazove? Swissgear je vaša najbolja opcija!

Izdržljivost Bez Kompromisa: Napravljen od najkvalitetnijih materijala i opremljen kvalitetnim rajsfeslusima, Swissgear ranac garantuje trajnost i sigurnost vaših stvari. Bez obzira na avanturu, vaše dragocenosti su zaštićene.

✅Vodootporan Zaštita: Ne brinite više o kiši ili vodi - vodootporni dizajn štiti vaše stvari čak i u najnepovoljnijim vremenskim uslovima. Vaše stvari ostaju suve i sigurne, bez obzira na to gde vas avantura odvede.

✅Integrisani Kablovi AUX i USB: Uživajte u svojoj omiljenoj muzici dok ste u pokretu! Sa dva integrisana kabla, možete lako povezati svoje slušalice direktno sa rančem i uživati u neograničenom zvuku dok istražujete svet oko sebe.

✅Prostranost i Preglednost: Dimenzije 47cm x 35cm pružaju dovoljno prostora za sve vaše potrebe. Sa kapacitetom od oko 40 litara, ovaj ranac je idealan za sve vaše avanture, bez obzira na to da li ste na putovanju, u školi ili na sportskim događajima.

✅Savršen Za Svaku Priliku: Bilo da planirate avanturu u prirodi, gradsku šetnju ili poslovni put, Swissgear ranac je vaš verni saputnik. Udružite stil, praktičnost i izdržljivost sa Swissgear-om!

⚠️ Budite Originalni U Vašem Izboru: Kontaktirajte Nas Za Trenutnu Dostupnost Naših Raznolikih Proizvoda! ⚠️

Zašto baš kod nas?

  1. Najkonkurentnije Cene: Naša predanost kvalitetu ne znači kompromis sa cenom. Obećavamo najpovoljnije cene na tržištu, tako da ne morate da žrtvujete kvalitet zarad niže cene.
  2. Inovacija u Praksi: Naša posvećenost inovacijama znači da ne samo da pratimo trendove, već ih i postavljamo. Naši proizvodi su rezultat tehnološkog napretka i konstantne želje da unapredimo vaše iskustvo u kupovini.
  3. Personalizovana Korisnička Usluga: Kada kupujete kod nas, postajete deo naše porodice. Naša posvećenost korisničkoj usluzi znači da smo tu da vam pružimo podršku i rešimo sve vaše potrebe i zahteve.
  4. Reputacija Kao Obećanje: Gradimo reputaciju pouzdanog brenda koji brine o svojim kupcima. Naša doslednost i integritet su temelji na kojima gradimo dugoročne odnose poverenja sa našim kupcima.
  5. Partnerstvo Za Budućnost: Kod nas, štedite danas, gradite sutra. Naš program lojalnosti nudi više od kupovine - nudi dugoročnu vezu, dodatne popuste i ekskluzivne pogodnosti za naše verne kupce. Jer vaša vernost znači sve, kao što i vaša budućnost zaslužuje najbolje.



⚠️ Nudimo jeftinije od najjeftinijeg! ⚠️
Lično preuzimanje u Bloku 70!

 

Ne čekajte više! Nabavite svoj Swissgear ranac i započnite svoju sledeću avanturu već danas!

ID Oglasa: #164770865
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.