slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Vodootporna torba

1.699 din

Babušnica
Kao novo - nekorišćeno
9
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Sigurna Online Prodaja
Član od 07.06.2021.
Svi oglasi

3u1 fenomenalna, prakticna vodootporna zenska torba za sve generacije sa mnoooogo pregrada
Dostupne boje: crna, siva, roze i ljubicasta
Materijal: oksfordska tkaninaVeličina: presavijeno 28x18x4cm, rasklopljeno 42x28x22cm
Kategorija: putna torbaStil: patent zatvaračKarakteristike: prozračna, lagana, multifunkcionalnaKoličina: 1Paket uključuje: 1 * putnu torbu
Karakteristike proizvoda:  
Glavne karakteristikeizdržljiv materijalLagana vodootporna i otporna na cepanje oksford tkanina je čvrsta, izdržljiva i dovoljno jaka za nošenje.  
Prenosiv i zgodanSklopiva putna torba velikog kapaciteta, možete je nositi rukom ili na ramenu, ili je staviti na kofer sa dizajnom za otvaranje!  
Dovoljno je za kratka putovanja i lako može da primi 3-5 dana putne opreme. Odlična ideja kao lični predmet za putovanja avionom i rezervna torba za hitne slučajeve u prtljagu, pogodna za žene, muškarce, tinejdžere i stariju decu. Teretana, sport, putovanja, vikend, prtljag, torba, torba za kupovinu, torba za plažu, planinarenje i kampovanje.

Cena: 1.699 dinara
Dva kom 2.599dinara

Sifra M6

ID Oglasa: #165098550
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.