slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Zimska bluetooth kapa sa zvučnicima za muškarce i žene

1.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
60
4
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Roba Swiss
Član od 04.06.2015.
Svi oglasi
Pokloni za muške i ženske kape sa elegantnim dizajnom: SOOFUN Bluetooth kapica sadrži 100% mekani materijal od polarnog flisa, a stilski uzorak za pletenje u obliku niti je najmoderniji element. SOOFUN Bluetooth šeširi sa stilskim dizajnom su izbor većine ljudi za unikatne poklone za muškarce, žene, tinejdžere, devojčice kao rođendanske poklone, božićne poklone, poklone za Dan zahvalnosti, punila za čarape, tajne poklone Deda Mraza, poklone za muškarce koji imaju sve, advent kalendarski pokloni 2022. i druge posebne prilike.

Bluetooth slušalice koriste najnoviju Bluetooth 5.0+EDR tehnologiju: SOOFUN bežična Bluetooth kapica usvaja naprednu Bluetooth 5.0 tehnologiju koja radi bolje od tipa Bluetooth 4.2, sa većom daljinom prenosa, stabilnijim prenosom signala, signal nije lako ometati i kvalitet zvuka je verniji. SOOFUN Bluetooth kapica sa slušalicama kao unikatni pokloni za muškarce, žene, njega, nju, tinejdžere, mamu, tatu, pokloni za muškarce koji imaju sve, muški poklon.

Uživajte u praktičnom iskustvu i visokokvalitetnom kvalitetu zvuka: Sa SOOFUN Bluetooth spuštenom kapom, možete da odgovarate na pozive bez vađenja telefona iz džepa po hladnom vremenu dok trčite, skijate, klizite, planinarite, džogirate, vozite bicikl, šetate psa ili radite na otvorenom. SOOFUN Bluetooth šeširi ugrađeni HD mikrofon sa eho i funkcijom poništavanja buke obezbeđuju kristalno čist zvuk, Bluetooth šešir vam omogućava da ćaskate i slušate muziku preko Bluetooth strimovanja uz odličan kvalitet zvuka.

Super mekani i topli materijal koji se može prati: SOOFUN kapice sa slušalicama su napravljene od rastezljivog, ultra-mekog i prozračnog polarnog flisa materijala, odgovaraju svim veličinama i oblicima, bez pritiska na glavu. Pažljiv dizajn vam olakšava pranje kape, ne zaboravite da izvadite Bluetooth slušalice iz džepa muzičkog šešira pre pranja. Slouch kapa može se koristiti kao dobar izbor za božićne čarape, adventske poklone 2022, tajne poklone Deda Mraza.

SOOFUN Bluetooth kapica vas štiti kroz toplu zimu, Bluetooth kapa se može koristiti kao dobar izbor za božićne čarape, adventske poklone 2022, tajne poklone Deda Mraza, poklone za muškarce koji imaju sve, poklone za žene, muškarce, nju, mamu, tatu .

 

ID Oglasa: #161882526
Informacije

*Robu šaljemo postexpresom danas za sutra

*Mogućnost ličnog preuzimanja u Novom Sadu uz predhodni dogovor

*Dostupni za sva pitanja svaki dan od 07 do 23 časova

* Poziv, SMS, viber, poruka na KP

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.