slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Borbonese kožna atraktivna torba, original

99.000 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
22
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Petisa
Član od 27.11.2013.
 Malo nošena Borbonese kožna atraktivna torba, original kao i sve moje stvari. Izrađena je u kombinaciji prave prevrnute kože (standardni borbonese raža print) i kože zmije. Privezak sa slike nije uključen u cenu torbe. Dimenzije : visina na sredini 37cm, bocno 42cm, dno 22x13cm ( mada je forma sira), rucka 42-43cm. Oznake brenda su standardne, fotografisane koliko broj fotografija dopusta ( nitne, metalni delovi, unutrasnja plocica). Kao i uvek kod mene licno preuzimanje je najbolja opcija ako nismo sarađivali pre.

Ukoliko ste ljubitelj dizajnerske, atraktivne, perfektne, kvalitetne, ne uniformisane obuce, odece, aksesoara sa identitetom i stilom kod mene ćete pronaći puno takvih komada za sve prilike. Na mom profilu imate puno izvrsnog aksesoara, zgodnih za poklon sebi ili drugom ukljucujuci: nove esarpe, dizajnerski ogroman sal od najfinijeg kasmira i slicno. Mozete pogledati. Takođe imate dosta aksesoara, torbi/ obuce/ nakita razlicitih, savrsenih, uglavnom italijanskih brendova ukljucujuci i high-end brendove poput raznih sa mog profila. Na profilu je aktuelno veliko snizenje zbog preseljenja. Ukoliko imate neki omiljen predmet kod mene, a nije snizen, pisite ( mozda se dogovorimo).
ID Oglasa: #165308160
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.