slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

PEPE JEANS Torba na rame 7245332

7.950 din

Čurug
Novo
70
1
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop
Član od 25.11.2016.
kp izlog

Kolekcija

MARA

 

Brend

Pepe Jeans

 

Artikal

Torba na rame

 

Boja

Bordo

 

Materijal

Eko koža

 

Dimenzija artikla

24 cm • 16 cm • 9 cm

 

Neto težina

0,6 kg

 

Kapacitet

3,46 L

 

Stil

Odrasli, ženski

 

Otkrijte široku kolekciju torbi i dodataka brenda PEPE JEANS, MARA.   Svaki od modela je savršeno dizajniran za Vas, tako da imate izbor u svakoj prilici. Glavni element ove kolekcije je amblematsko P logotipa Pepe Jeans, reljefno i usklađeno na prednjoj strani svakog komada. Ovaj detalj daje jedinstven i ekskluzivan stil Vašem izgledu. Dostupna je u tri boje: osnovna crna, bež i oker. Izaberite model i boju i izađite i uživajte, bilo da idete na posao ili u šetnju, u ovoj kolekciji su modeli koji Vam savršeno odgovaraju.

Dve jasno diferencirane pregrade i tri unutrašnja džepa, od kojih jedan sa patent zatvaračem, omogućavaju bolju organizaciju. Manji prednji džep da Vam sve sitnice budu na dohvat ruke. Dužinu kaiša lako podesite. Više načina za nošenje: na ili preko ramena.

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  

ID Oglasa: #147304374
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.