Ašjoben

Beograd

Član od: 02.11.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Planinarenje | Oprema

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Patike koje sam kupio od njega su planinarske. Trebalo bi da budu izuzetno otporne. radi se o tome da sam ih obuo i sutradan primetio da se mrezica potpuno odlepila posle 5h normalne upotrebe - o tome nemam komentar. pozvao ga da vidimo sta cemo jer su se vidljivo razlepile! !! ! Svakako nije pristao ni na to da vidi o cemu je reč. Pišem komentar da bi budući kupci znali ŠTA MOGU DA OČEKUJU od gospodina. Za cenu nemam komentar, jer ovakve patike posle par sati hodanja ne vrede ni 10e jer su se raspale. Srećno sa ovim trgovcem
Ko hoće da vidi odgovor za ovu glupost koju je samo ovaj Lukić mogao da smisli neka pogleda ocenu koju sam mu dao i nek detaljno pročita sve je do detalja opisano. Mrzi me da se sa svakakvim o bilo čemu raspravljam.

Antikviteti > Stari rariteti

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac je mesec dana izbegavao da preuzme stvar koju je rezervisao. Ja sam ga strpljivo čekao i uredno podsećao. Neodgovorno ponašanje. Ne preporučujem saradnju.
Dogovor je bio i SAM JE REKAO da ce to cuvati do subote a Ja sam ga zvao u sredu..Posle toga mu je oglas stajao jos dvadeset i kusur dana..Kad je video da ne moze nikome da je proda onda je navalio ko mutav da me PROGONI sa porukama...Nikad sa ovim tipusom ne saradjujte!!! A sad ce da popije i od mene negativnu KO VRATA!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.