Asmir

Novi Pazar

Član od: 25.02.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne zurite sa ocenom ovog korisnika ma koliko on pravio sugestije da ga ocenite cim dobijete uredjaj. Telefon koji mi je poslao je sa jako losom baterijom. Tvrdio je da je to zbog novog operativnog sistema, ali cim sam kupio novu bateriju sve je doslo na svoje mesto. U oglasu je pisalo da je baterija odlicna. Posle tacno 17 dana povremene upotrebe telefona(srecom zadrzao sam prethodni) crkao je wi fi i trajna popravka nije moguca. Moj predlog, ne saradjujte sa njim ili ako morate, ne zurite sa davanjem ocene. Srecno!
Ovaj covek je izuzetak svoje vrste. Svaka cast i hvala vam na ovoj oceni... Nadam se da ce Vam telefon pokvariti skroz i da nece raditi. Takvima kao Vi ni ne treba telefon!!!

Kompjuteri | Desktop > Procesori

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan porucuje robu i onda u 02h nocu otkazu i ako mu je dan ranije receno da se roba salje u 16h. Na zalost ovakvi clanovi kavare posao
Ponudio sam se coveku da platim postarinu i povracaj robe, a on je odbio da to ucini, ispao mi je veliki problem, ali sta je tu je, boze moj, prezivecu i sa jednom negativnom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.