Atila Zakar

Bačka Topola

Član od: 06.07.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Kineski telefoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dotični član je lažno opisao telefon iz svog oglasa. Naveo je da ne prima sim kartice. Ali dobijam telefon kom je zadnja strana cela izlupana sto nije naveo u opisu istog + je telefon otvaran i neće serviser da ga ponovo otvara jer je video da je ga neko pre njega otvarao, sto dotični član ni to nije naveo. Zbog toga ide negativna i ne preporučujem saradnju sa istim sto se telefona tiče.
Kupac nijednom nije pitao da li je telefon bio na servisu ili ne. Bio je prilika da se pita. Telefon je u takvom stanju kao na slikama i kako je bio napismena, moglo se videti da je poklopac ozuljana. Prvo pitajte ako Vas jos dodatno interesuje, nemojte posle da pravite havariju. Pitam kakav je serviser koji nece da otvara telefon ako je vec bio otvoren? Smesno...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.