slika
slika
slika
1 od 3

Milić Vukašinović - Potraži Me

500 din

Zrenjanin
Korišćeno
Dostupno odmah
177
2
pre 12 dana
Odgovara na 73% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zoran
Član od 23.03.2017.
Svi oglasi
Ploču sam preslušao, ne preskače. Vizuelno je za 3plus, a svira za 4- Ipak ovo nije klasična muzika da ne može u ovom stanju da se sluša, ali sigurno nije vinil za gramofon bez tega.
Omot 4- Inner 3plus

Diskoton – LP 8089 Format: Vinyl,  LP, Album Country: Yugoslavia Released: 1984 Genre: Rock Style: Folk Rock,  Pop Rock Tracklist A1   Potraži Me A2   Trebam Te Onakvu Kakva Si A3   Ona Ne Zna Kakvog Dečka Ima A4   Samo Da Si Jednom Rekla, Volim Te A5   Kako Da Ti Vjerujem B1   Moj Grad B2   Zbog Nje B3   To Može Samo Žena B4   Voljet Ću Te I Tad    
ID Oglasa: #122090688
Informacije

Minimalna cena za naručene predmete je 500 din. Ploče isključivo šaljem postekspresom, kupac plaća poštarinu. Ne šaljem u inostranstvo, jedino preko posrednika u Srbiji. Eventualna rezervacija važi 5 dana. Postoji i opcija uplate na moj račun, tada je poštarina znatno niža. Za više kupljenih predmeta odobravam popust.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.