slika
slika
slika
slika
1 od 4

JVC Gumy Sport HA-EN10-BR slušalice za Apple

1.200 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
56
3
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Miroslav
Član od 22.11.2011.
Svi oglasi

JVC slušalice u uhu HA-EN10-BR

JVC sportski čepići za uši otporni na prskanje (IPX2) od gumenog silikonskog materijala.  Izliveni dizajn slušalica za bolje pristajanje, slušalice dolaze u 2 različite veličine.  Karakteristike
proizvoda Kabel u boji dužine 1 metar sadrži zlatni kontaktni provodnički materijal za najbolju moguću vezu i prenos visokog kvaliteta.
Zbog oblika i male težine vrhova, samo 4,8 grama, ovi sportski čepići za uši dobro stoje u vašem uhu.  Jedinstveni urezani dizajn također omogućava prostor za nešto veći zvučnik nego u većini slušalica, što opet rezultira boljom kvalitetom zvuka.

JVC slušalice HA EN10 Sport In Ear crne

JVC sport in-ear HA-EN10 crni Da li želite da uživate u uzbudljivoj muzici dok trčite, vežbate ili vozite bicikl?  JVC slušalice HA EN10 Sport In Ear Black su otporne na znoj.  Idealno za vrijeme sporta!

  • Silikonski "Nozzle Fit" čepići za uši udobno se uklapaju u uho i ostaju na mestu.  Olivi za uši ne ispadaju tokom kretanja!
  • Slušalice pružaju dobar stereo zvuk.
  • Boja: crna/crvena.
  • Dužina kabla: 1 metar.
  • Zahvaljujući pozlaćenom priključku, JVC slušalice su pogodne i za iPhone, iPad i iPod.

Robu prodajem lično ili šaljem PostExpress-om o trošku kupca .  
 

ID Oglasa: #139174645
Informacije
Pakete šaljem PostExpress-om ili  DExpress-om  , o trošku kupca .

 

Moguće je lično preuzimanje u Novom Sadu , Veterniku ili Futogu .

 

Na nove uređaje dajem garanciju na ispravnost od 3 dana po prijemu robe  , koliko smatram da je sasvim  dovoljno da se ustanovi ispravnost iste .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.