slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Denon DVD 2200 Universal Player,Mp3,SACD

99 €Fiksno

Mladenovac
Korišćeno
Dostupno odmah
1.136
26
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dejan 0644444038
Član od 22.11.2011.
Svi oglasi
Denon DVD 2200 Universal player
Odlican cd, dvd player koji ljudi koriste kao cd player zbog odlicnog zvuka,
Kao nov kostao 700e
Prelepa Sampanj boja
lepo ocuvan i ispravan
nemam daljinski

Ako želite „univerzalni“ plejer — onaj koji pušta DVD-ove, CD-ove, SACD-ove i DVD-Audio diskove — sa vrhunskim performansama razmislite o Denon-ovom DVD-2200.
Uključuje mnoge mogućnosti slike i zvuka visoke rezolucije Denon-ovog DVD-2900, ali za manje para Kao i DVD-2900, režim progresivnog skeniranja DVD-2200 koristi jedan od najnaprednijih sistema za uklanjanje preplitanja koje poznajemo — PureProgressive™ kola Silicon Image-a. Sposoban da obradi neverovatnih 6 milijardi operacija u sekundi, PureProgressive isporučuje DVD slike sa savršenom jasnoćom i tečnim kretanjem. Kvalitet slike progresivnog skeniranja je bogat detaljima i filmski — zaista oduzima dah kada se gleda na HD kompatibilnom TV-u. Ako koristite standardni TV, videćete video s isprepletenim skeniranjem koji je izuzetno oštar i čist jer DVD-2200 koristi poseban brzi 54MHz/10-bitni DAC za obradu isprepletenih signala, umesto tipičnih 27MHz/ 10-bitni DAC. Unutra ćete pronaći nezavisne izvore napajanja za audio i video sekcije kako biste eliminisali svako međusobno izobličenje. A audio kola su fizički odvojena od video kola, za sliku i zvuk neverovatno bez šuma. Režim „Pure Direct“ vam omogućava da isključite video kola i fluorescentni ekran za veću zvučnu čistoću. DVD-2200 je odličan način da uživate u SACD i DVD-Audio diskovima visoke rezolucije. A evo i lepog bonusa — vaša redovna CD kolekcija bi trebalo da zvuči jasnije i dimenzionalnije nego ikada ranije. Detalji: reprodukuje DVD-Video, DVD-R &DVD-RV, DVD+R &DVD+RV i Video CD reprodukuje SACD, DVD-Audio, CD, CD-R &CD-RV i MP3 CD-R &CD-RV reprodukuje digitalne foto CD-ove (JPEG) 108MHz/12-bitni video D/A konvertor za progresivno skeniranje, plus odvojeni 54MHz/10-bitni video DAC za isprepleteno skeniranje komponentni video izlaz sa isprepletenim/progresivnim skeniranjem (progresivno skeniranje zahteva HD kompatibilan TV) Silicon Image Sil 504 de-interlacer sa PureProgressive kola i 3-2 dovndovn obradom 8MB bafera za brzu promenu sloja TruSurround za poboljšani zvuk sa 2 zvučnika ugrađen Dolbi® Digital/DTS® dekoder sa 5.1-kanalnim izlazom digitalno upravljanje basom za višekanalni izlaz optički i koaksijalni digitalni izlazi za Dolbi Digital/DTS/PCM 1 set A/V izlaza (kompozitni, S-video i komponentni video 480i/480p) daljinski upravljač sa nekoliko dugmadi koja svetle u mraku 192kHz/24-bit Burr-Brovn audio
ID Oglasa: #150406355
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.