slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Philips CD692/20B

35 €

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
1.259
10
pre 10 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Hori
Član od 18.10.2009.
Svi oglasi

Lepo očuvan i potpuno ispravan CD plejer.

Daljinac nemam.

 

Specifications

Disc format: CD

Digital converter: SAA7341GP

CD Mechanism: CDM-12.1

Frequency response: 2Hz to 20kHz

Dynamic range: 70dB

Signal to Noise Ratio: 84dB

Channel separation: 70dB

Line output: 2V

Dimensions: 435 x 300 x 106mm

Weight: 4kg

Year: 1993

Price: GBP £140 (1993)

 

Recenzija sa neta:

Dizajn Philips CD 692 u skladu je s njegovim cjenovnim razredom.  Prednja ploča, napravljena od plastike, nije baš atraktivna.  Funkcionalnost je standardna.  Ugodno iznenađenje je prisutnost digitalnog koaksijalnog izlaza, koji se ne nalazi često u playerima ove cjenovne kategorije.  Upravljanje uređajem je jasno, logično i praktično.  Mehanika nije osobito glatka.  Indikator je vrlo jasan.  Pažnju zaslužuje dobro dizajniran daljinski upravljač u skladu sa zahtjevima ergonomije.

 

Unatoč niskoj cijeni, Philips CD player ne zaostaje previše za drugim uređajima.  Možda najjača strana ovog playera je precizna reprodukcija detalja zvučne slike i sveukupno ugodan zvuk posebno kod reprodukcije snimaka klasične glazbe.  Uređaj reproducira djela ovog glazbenog žanra čak i bolje od Sony i Technics playera.  Slika stereo zvuka donekle je komprimirana.  Zvuk na niskim frekvencijama je donekle omekšan, nedostaje mu gustoća.  Na srednjim frekvencijama postoji neka obojenost zvuka.  Zvuk na visokim frekvencijama sasvim je zadovoljavajući, s koloritom i distorzijom u prihvatljivim granicama.

 

Ugodno iznenađenje bila je dobra kvaliteta signala na izlazu za slušalice.

 

ID Oglasa: #142857260
Informacije

Šaljem pouzećem Post Express-om isključivo registovanim članovima koji nemaju negativnih ocena.
Ukoliko nemate ocene ili imate negativnu ocenu ili niste uopšte registrovani na KP,   bez izuzetaka prvo ide uplata na moj tekući račun.

Troškove slanja snosi kupac, dostavu ne radim a lično preuzimanje je moguće u Novom Sadu, na Telepu u Kotorskoj ulici.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.