slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Revox B-225

289 €

Beograd | Novi Bg.
Korišćeno
Dostupno odmah
213
8
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Lazar Jakov online
Član od 26.01.2013.
Svi oglasi

Legendarni ReVox cd plejer sa kraja osamdesetih. Vrlo inovativno rešenje transporta kasnije zaštitni znak Meridian uređaja gde je Philips CDM1  smešten u vrata i tako izbegnuti problemi koje ume da priredi fioka. Cela konstrukcija je vrlo masivna i rigidna na vibracije tako da se ovo i dan danas smatra jednim od boljih transporta ikada napravljenih. Tonski prijatan, dubokog basa i gotovo analognog šmeka. Audiofilski uređaj. Mahom strah izaziva starost i visoka cena lasera ali pošto se ovde radi o pravom old skul laseru problemi sa njim i pored decenija starosti su retki. Čita sve vrste diskova uključujući i rezane iako toga nije bilo ni u najavi kada je bio aktuelan. Ipak ovakva mašina zaslužuje originale da bi dala svoj puni potencijal a obzirom na cene originala u zadnje vreme to više nije nikakav izdatak.

Potpuno ispravan i lepo očuvan malo izbledelog ali čitljivog displeja. Daljinski je išao uz sistem i nemam ga ali postoji jeftina Philips dorada uz pomoć koje radi sa Filips daljincima.


Klikom na link "Svi oglasi" mozete videti i ostale uredjaje u ponudi.

 

 

ID Oglasa: #164429860
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.