slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Astro Gaming MixAmp Pro 2014 Akonvertor (DAC): obnavlja zvuk

39 €Fiksno

Niš
Korišćeno
Dostupno odmah
650
8
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Petar
Član od 28.07.2012.
Svi oglasi

Astro Gaming MixAmp Pro 2014

Konvertor (DAC): obnavlja zvuk optičkog izlaza, konzole, računara ili čak kućnog bioskopa i pretvara ga u analogni signal za slušalice priključene u priključak na njemu. Da bi bio još raznovrsniji, Mikamp Pro takođe nudi mogućnost dekodiranja Dolbi Surround 5.1 i 7.1 ulaza kako bi emulirao ovaj 5.1/7.1 zvuk kao izlaz, pretvarajući tako bilo koje stereo slušalice u surround slušalice, stvarajući stvarnu percepciju prostornosti zvuka. Insistiram na činjenici da zvuk ostaje emuliran Surround: Mikamp Pro 2014 simulira za vaše stereo slušalice višekanalni zvuk, kao da imate 5 ili 7 zvučnika oko sebe. Za one koji zapravo ne razumeju kako to funkcioniše, ali govore engleski.

Mixamp vam takođe omogućava da mešate nekoliko signala u isto vreme i uravnotežite njihovu jačinu u odnosu jedan na drugi: zvuk igre, zvuk glasova u ćaskanju kao i spoljni audio izvor povezan u priključak na Mikamp Pro (MP3 plejer, muzika na telefonu, itd . . . ). Mikamp je stoga audio "švajcarski nož", oba DAC, zvučna kartica, surround emulator, audio mikser, omogućavajući pored toga da birate između 4 različita audio profila, prema preferencijama i vrsti upotrebe.

ID Oglasa: #146023228
Informacije

✅SLANJE    PostExpress
✅PREUZIMANJE    Niš na Trošarini 50m od OŠ Branko Miljković kod kladionice Mozzart
✅PLAĆANJE    pouzećem ( na račun ako nemate ocena ili sa negativnom )
✅REKLAMACIJA/GARANCIJA    vraćam novac ili menjam artikal - poštom Vi plaćate poštarinu i bez otkupa dok ne utvrdim opravdanost reklamacije

NE RADIM ZAMENU POGREŠNO KUPLJENIH ARTIKALA

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.