slika
slika
slika
slika
1 od 4

iFi ZEN Air Blue

12.000 din

Novi Sad
Novo
383
6
pre 10 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog

FISKALNI RACUN I GARANCIJA 2 GODINE!

 

Većinu uredjaja šaljemo isti dan ako su porudžbine do 13h.

 

ZEN Air Blue pruža maksimalan kvalitet zvuka sa vašeg uređaja – pametnog telefona, računara ili tableta – jer radi na najvišem nivou audio rezolucije od bilo kog Bluetooth sistema.  Unutrašnji Bluetooth sistem je nadograđen od strane iFi-a kako bi se izbegao pad kvaliteta zvuka od 40% koji obično doživljavate sa standardnim Bluetooth-om.  To je idealan način da bežično povežete svoj pametni uređaj sa zvučnim sistemom u super visokoj rezoluciji. Idealan kao deo jednostavnog, novog podešavanja za nekoga ko tek počinje sa zvukom i želi da iskusi visok kvalitet aplikacija za strimovanje muzike.  Samo povežite svoj laptop, pametni telefon ili tablet sa ZEN Air Blue preko Bluetooth-a i povežite ZEN Air Blue sa svojim pojačalom ili aktivnim zvučnicima preko RCA priključaka na zadnjoj strani. ZEN Air Blue podržava bilo koji Bluetooth stereo audio kodek koji je danas dostupan na tržištu.

 

 

Tehničke karakteristike: Broj kanala: 2 Odnos signal/šum: 109 dBA Ukupna izobličenja: 0,0015 % Audio ulazi: Bluetooth 5.0 Audio izlazi: Analog Stereo RCA Dimenzije: 158 x 100 x 35 mm Masa: 295 g

Raspoložive boje:   Silver

 

 

 

 

 

AUDIO PLUS      D. O. O.             
Strazilovka 23,     Novi Sad     
tel: +381 21 66-11-302
office@audioplus. rs

ID Oglasa: #142848453
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.