slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

iFi ZEN Air CAN

12.000 din

Novi Sad
Novo
745
8
pre 10 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog

FISKALNI RACUN I GARANCIJA 2 GODINE!
Većinu uredjaja šaljemo isti dan ako su porudžbine do 13h.

 

 

 

  • Opis

ZEN Air CAN je moćno kućno analogno pojačalo visoke rezolucije koje pruža veće uživanje u slušalicama sa bilo kojim analognim izvorom kao što su PC, Mac, pametni telefon, tablet, strimer ili TV.  Jednostavno uzima ulazni signal iz izvora kao što je gore pomenut i stvara veću kopiju originalnog signala pre nego što se pošalje na Vaše slušalice.  Razmislite o tome da slušate zvuk sa rukama preko ušiju, a zatim ih uklonite! Dodavanje ZEN Air CAN-a u sistem se može tako opisati – vraća se jasnoća zvuka kao i jačina zvuka. Dolazi sa tri podešavanja pojačanja tako da dobro radi sa svakim parom slušalica ili monitora za uši (IEM).  Šta se dobija? Pojačanje u audio terminima odnosi se na sposobnost pojačala da poveća amplitudu (veličinu) signala od izvora (ulaza) do slušalica ili zvučnika (izlaz). Više pojačanja jednako je jačem signalu.  Moraćete da podesite pojačanje u zavisnosti od osetljivosti slušalica ili iEM uređaja koje koristite.  ZEN Air CAN ima dva različita ulaza za slušalice: 6,3 mm jednostrani i 4,4 mm S-Balanced.  iFi je kreirao S-Balanced tehnologiju, koja daje sve prednosti uravnotežene veze – manji šum, manje preslušavanja, ali bez potrebe za balansiranim slušalicama.  ZEN Air CAN se može pohvaliti sa nekoliko zvučnih podešavanja, jedinstvenih za iFi.  XBass je analogno pojačanje basa. Drugim rečima, proširuje bas odziv kako bi odgovarao različitim slušalicama. XSpace je analogni prostor za slušalice koji otvara Vašu muziku da vam pruži prostranost atmosfere uživo.

 

 

Tehničke karakteristike: Broj kanala: 4 Odnos signal/šum: >114 dBA Ukupna izobličenja: 0,005 % Pojačanje: 0dB, 9dB, 18dB Audio ulazi: Analogni stereo RCA Audio izlazi: 6,6 mm, 4,4 mm balansirani Specifičnosti: XBass, XSpace, S-balanced tehnologija Dimenzije: 158 x 117 x 35 mm Masa: 352 g Raspoložive boje: Black

 

AUDIO PLUS      D. O. O.             
Strazilovka 23,     Novi Sad     
tel: +381 21 66-11-302
office@audioplus. rs

ID Oglasa: #142848869
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.