slika
slika
slika
slika
1 od 4

iFi ZEN Dac V2

24.000 din

Novi Sad
Novo
1.211
13
pre 10 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog

FISKALNI RACUN I GARANCIJA 2 GODINE!
Većinu uredjaja šaljemo isti dan ako su porudžbine do 13h.

 

  • Opis

ZEN DAC V2 je isto nagrađivano USB DAC/pojačalo za slušalice visoke rezolucije kao i ranije, ali sa dodatnim sjajem! iFi je nadogradio njegov digitalni motor sa 8-jezgarnog XMOS čipa na 16-jezgarni čip. Izuzetno je sposoban, a i dalje je super pristupačan.  Dovoljno kompaktan da ga koristite kao USB DAC/pojačalo na radnom stolu i dovoljno moderan da ga koristite kod kuće sa Vašim omiljenim aktivnim zvučnicima ili pojačalom, pruža nivo specifikacija i performansi koji su iznad njegove super pristupačne cene.  ZEN DAC V2 podržava PCM i DKSD do 32-bit/384kHz, DSD256 i MKA. DSD ostaje „ bit-savršen“ zahvaljujući True Native Burr-Brown dizajnu čipa.  Prebacite se bez napora između „ varijabilnog“ i „ fiksnog“ .  Podesite na Variable i koristite ZEN DAC V2 kao pretpojačalo za napajanje pojačala snage ili aktivnih zvučnika. Na Fixed da biste zaobišli kontrolu jačine zvuka. Povežite se na spoljno pretpojačalo ili integrisano pojačalo. Pojačalo za slušalice ima PowerMatch – promenljivo pojačanje da savršeno odgovara Vašim slušalicama.  Za IEM uređaje, obično visoke osetljivosti, ostavite PowerMatch na nižoj postavci za slušanje bez šištanja. On/over ear slušalice sa relativno niskom impedansom zahtevaju više energije – pritisnite PowerMatch da biste povećali nivo pogona.  TrueBass tehnologija je promenljivo „ pojačavanje basa“ koje radi u analognom domenu.  TrueBass poboljšava bas, ali ne muti srednji opseg. Savršeno za upotrebu sa IEM uređajima kojima često nedostaje bas.  ZEN DAC V2 je vrhunska mašina za uživanje.

 

Tehničke karakteristike:

Broj kanala: 2 Odnos signal/šum: -116 dB(A) @ 0 dBFS (BAL/UnBAL) Ukupna izobličenja: <0.0015% @ 0dBFS (BAL/SE) Audio ulazi: USB-B 3.0 Audio izlazi: Analogni stereo RCA, 4,4 mm balansirani, 6,3 mm S-Balanced Specifičnost: LED indikator, TrueBass, PowerMatch, MQA dekoder, Burr-Brown DAC Dimenzije: 160 x 117 x 35 mm Masa: 800 g Raspoložive boje: Black/Silver  

 

 

   

AUDIO PLUS      D. O. O.             
Strazilovka 23,     Novi Sad     
tel: +381 21 66-11-302
office@audioplus. rs

 

ID Oglasa: #142825164
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.