slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

1Mii B06S Bluetooth 5.2 Receiver for Music Streaming System,

6.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
75
2
juče
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nikola online
Član od 20.05.2018.
Svi oglasi

-NADOGRADITE SVOJ STAROMODNI SISTEM ZVUČNIKA

-Instalirajte ovaj 1Mii B06S Bluetooth prijemnik na stariji stereo prijemnik bez Bluetooth-a, strimujte zvuk sa svog pametnog telefona ili tableta, slušajte muziku visoke definicije bežično.

-APTKS HD&LOV LATENCI

-Najnoviji Bluetooth 5.2 čip obezbeđuje kvalitet zvuka visoke definicije (aptKs HD) za strimovanje muzike na zvučnike ili kućne stereo sisteme koji nemaju Bluetooth mogućnost, takođe podržava aptKs Lov Latenci (aptKs-LL) koji omogućava B06S Bluetooth audio prijemniku da isporuči visokokvalitetan, sinhronizovan zvuk.

-DUGO DOMET

-1Mii B06S Bluetooth prijemnik može da postigne domet do 115 stopa vidnog polja na otvorenom i do 55 stopa u zatvorenom prostoru (bez prepreka). NAPOMENA: na domet rada mogu uticati Vi-Fi ruteri ili antene na stereo prijemniku itd.

-KONTROLA JAČINE

-Pritisnite dugme za jačinu zvuka na 1Mii B06S Bluetooth prijemniku da biste pojačali i smanjili jačinu zvuka. Pritisnite i držite dugme za jačinu zvuka 2 sekunde da biste prešli na sledeću ili prethodnu numeru.

-PLUG N PLAI

-Jednostavno podešavanje. Uključite, uparite i igrajte. Uključite 1Mii B06S Bluetooth audio adapter u računarske zvučnike, kućne stereo sisteme ili druge sisteme zvučnika preko 3,5 mm ili RCA kabla, a zatim uparite sa Bluetooth audio uređajima kao što su pametni telefoni ili tableti. Nakon toga možete uživati u muzici. Ovaj proizvod je samo Bluetooth prijemnik, NE predajnik.

UREDJAJ JE NOV


PRISTAJEM NA SVAKU VRSTU PROVERE I PROBE OD STRANE KUPCA

Pogledajte i moje ostale oglase na ikonicu SVI OGLASI

Za vise informacija na telefon

064-328-20-94

Nikola

Sifra: A80

ID Oglasa: #162580762
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.