slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

1Mii ML200 Bluetooth 5.0 Receiver Bass Mode

4.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
26
2
pre 10 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zbare
Član od 18.02.2010.

Novo 

 

1Mii Bluetooth 5.0 audio prijemnik, bežični audio adapter za kućni stereo sistem za strimovanje muzike sa 3,5 mm RCA, Bass režimom, 12 sati reprodukcije

 

Napomena:  Ovaj proizvod je samo prijemnik, a ne predajnik.

U pakovanju : 1Mii Bluetooth , RCA kabel , Strujni kabel , knjizica

 

【Bežični audio stream】 1Mii Bluetooth adapter stereo prijemnik opremljen najnovijim Bluetooth 5.0, koji vam omogućava da bežično strimujete audio sa vaših Bluetooth uređaja na postojeći kućni ili auto stereo sistem, zvučnike. Uživajte u bežičnoj muzici, bez uznemiravanja od strane bilo koga žice ili kablovi. ML200 je samo Bluetooth prijemnik, a ne predajnik.


【Dual Device Link】 Istovremeno uparite svoj pametni telefon i tablet i strimujte muziku sa bilo kojeg od njih sa bilo kojim stereo sistemom koji podržava standardni 3,5 mm ili RCA priključak.


【Ektra Bass Mode】 Naš bluetooth prijemnik „ M“ taster pruža dve opcije zvučnih efekata: režim basa i regularni režim. Možete promeniti režime u bilo kom trenutku u skladu sa svojim potrebama da biste bolje uživali u muzici.


【Dugo vreme reprodukcije i jednostavno podešavanje】Interna baterija obezbeđuje do 12 sati korišćenja, podržava punjenje i strimovanje u isto vreme. Potpuno se napunite u roku od 2,5 sata; Samo se povežite na žičani stereo i uparite jednim pritiskom na dugme da biste započeli strimovanje audio bežično.


【Bežična veza dugog dometa】 ML200 bluetooth stereo prijemnik za kućni stereo može da prima muziku sa udaljenosti do  (20-30m) u zatvorenom prostoru (bez prepreka), tako da možete lakše da kontrolišete svoju muziku i slobodno uživate u muzici.  
  

ID Oglasa: #164304872
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

Moze licno preuzimanje u Novom Sadu

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.