slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Bluetooth 5.0 adapter s LDAC i DAC, Hifi 3,5-mm AUX

2.500 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
84
5
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Srđan
Član od 16.07.2011.
kp izlog

u   ponudi

 

Bluetooth 5.0 adapter s LDAC i DAC, Hifi 3,5-mm AUX

 

Donet iz Nemačke u svojoj kutiji koja je ne otvarana , zaštićena zalepljenim folijama na poklopcima, prikazano na slikama. .

 

Marka - Eono BTR 01 Bluetooth adapter s LDAC i DAC, Hifi Bluetooth 5.0 USB prijemnik s 3,5-milimetarskim AUX-om za automobilske / stereo sustave za bežično strujanje zvuka, nije potrebno punjenje, automatski uključen.

 

OPIS Preuzet sa neta

 

O stavci

  • Jednostavno i učinkovito: pretvara kućne stereo i automobilske audio sustave u bežične zvučnike kompatibilne s Bluetoothom sa samo jednim utikačem koji je jednostavan za korištenje. Nije potrebno punjenje! BTR 01 automatski se uključuje kada pokrenete motor ili uključite zvučnik.
  • Autentično, HiFi kvalitetno strujanje glazbe putem SONY LDAC kodeka i Cirrus Logic audiofilskog razreda 127dB SNR DAC tehnologija: BTR 01 podržava streaming zvuka visoke rezolucije putem Bluetooth veza do 990 kbps (više od aptX i aptX HD), što ga čini standardom kodeka koji pruža najkvalitetniji bežični audio streaming za Android uređaje. BTR 01 također podržava AAC, najnapredniji kodek za iPhone / iOS uređaje
  • Automatsko ponovno povezivanje i povezivanje na više uređaja: BTR 01 pamti do 8 uparenih uređaja kako biste se mogli povezati čim je Bluetooth uključen. Također se može istovremeno upariti s 2 uređaja radi lakšeg dijeljenja glazbe.
  • Uklonite svu buku uzemljene petlje: BTR 01 je iznutra prepun izolatora uzemljene petlje, eliminirajući uobičajene probleme s bukom petlje koji muče većinu prijemnika, tako da više nećete čuti zvukove siktanja i pjevušenja dok uživate u glazbi u automobilu. Jednostavno uključite funkciju putem aplikacije Eono Link.
  • Prilagodite svoje iskustvo pomoću aplikacije Eono Link: Aplikacija Eono Link nudi prilagođenu postavku EQ za vaše maksimalno zadovoljstvo slušanja. Također možete prilagoditi druge postavke i nadograditi na najnoviji firmware putem aplikacije za najnovija ažuriranja, što ga čini savršenim dodatkom za automobil.

Marka - Eono BTR 01 Bluetooth adapter s LDAC i DAC, Hifi Bluetooth 5.0 USB prijemnik s 3,5-milimetarskim AUX-om za automobilske / stereo sustave za bežično strujanje zvuka, nije potrebno punjenje, automatski uključen    

 

  POSTAVLJENE SLIKE SU U VELIKOJ REZOLUCIJI DA BISTE SE UVERILI U TAČNOST NAVODA O OPISU PREDMETA. .


AKO IMATE PITANJA RADO ĆEMO VAM ODGOVORITI U DOMENU NAŠEG ZNANJA,
slanje nakon uplate na LIČNI tekući račun račun.
Ubacite nas u vaš adresar (opcija DODAJ U ADRESAR)!  
               Tako cete moci uvek da nas nadjete za slucaj da je neki oglas
MOLIMO VAS POGLEDAJTE I OSTALE NAŠE PONUDE NADAMO SE DA ĆE SVAKO NAĆI NEŠTO ZA SEBE. . . . .

T. K. T

tesla kutija tarasa

crvena kesa


TOPLA PREPORUKA

 

ID Oglasa: #162764510
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.