slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Bluetooth 5.0 predajnik prijemnik, Bluetooth audio adapter

3.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
146
13
juče
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marko
Član od 27.02.2014.
Svi oglasi

Bluetooth 5.0 predajnik prijemnik, Bluetooth audio adapter bežični razdelnik (optički digitalni, AUKS, RCA, USB), mala latencija, HD Dual Link za dve slušalice za TV kućni Hifi sistem

 

♬【HD &APTKS Lov Latenci】: Opremljen poboljšanim Bluetooth 5.0 čipsetom, GIANT-BTI066 Bluetooth predajnik prijemnik može da isporuči stabilan audio i CD kvalitet koji vam omogućava da iskusite zvuk zaista visoke definicije. Sa funkcijom male latencije, možete gledati video dok gledate filmove bez odlaganja. toplo obaveštenje: Lov Latenci zahteva podržane Bluetooth slušalice ili zvučnike. Mala latencija ne podržava RKS režim.

 

♬【Višestruka aplikacija i digitalni optički + 3,5 mm AUKS + RCA kabl】 Opremljen digitalnim optičkim i AUKS interfejsom, dolazi sa TOSLINK SPDIF audio kablom, 3,5 mm AUKS audio kablom i RCA audio kablom, može zadovoljiti sve vaše potrebe za povezivanjem i odgovara različitim audio uređajima sa Bluetooth i ne-Bluetooth.

 

♬【Dvostruko uparivanje i automatska veza】: Podržava dvostruki tok (TKS režim i RKS režim), prenos može da poveže dva Bluetooth audio uređaja i prijemnika istovremeno. Bluetooth adapter ima memorijsku funkciju i automatski će se povezati sa vašim uređajima koji su ranije bili upareni kada uključite GIANT-BTI066. Napomena: Za iPhone, ne može da podržava LL, tako da u RKS režimu može da se prenosi samo sa SBC ili AAC. Preporučujemo vam da koristite slušalice 2 različite marke za povezivanje uređaja.

 

♬【LED Status Indiacator】: Dizajn lampice indikatora pokazuje različit status uređaja. Čak i ako ga koristite prvi put, lako ćete razumeti različite operacije. Takođe, štaviše, ima ugrađene mikrofone, što znači da ne morate da podignete telefon kada dođe poziv.

ID Oglasa: #161900084
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.