slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Pink Triangle LPT sa rucicom RB250 + zvucnica LINN K9

750 €Fiksno

Kruševac
Korišćeno
Dostupno odmah
4.195
47
juče
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Majstor
Član od 10.04.2009.
Svi oglasi

Pink Triangle LPT sa rucicom RB250 + zvucnica LINN K9 (VARIJANTA 1)   slike 1-9

Pink Triangle LPT sa rucicom Acos + polovna zvucnica po zelji  (VARIJANTA 2)    slike 10-15


Ovo ne samo da je atraktivan gramofon vec i opasno zvuci. Ne treba ovde mnogo price. Na vas zahtev mogu vam skenirati i poslati na Mail test objavljen u poznatom casopisu Stereoplay br. 4/1992.   Svrstan je u Absolutnoj Spic klasi II i kostao je 1500DM. Poklopac je nov a sharke su skinute (takodje ih dobijate sa srafovima) i mogu se vratiti naravno ali je vlasnik Pink-a upotrebljavao gramofon na taj nacin sto je poklopac korstio samo kao Haubu da poklopi bazu kad vise ne slusa gramofon. Iz razloga sto mnogi audiofili smatraju da poklopac steti zvuku.

Ovo je tvrdim najbolji gramofon koji Audiofili mogu sebi da priuste a da ne daju mnogo para. Ako se zna da Linn Sondek zbog zvuka ali vise zbog slave kosta polovan sad u Engleskoj (sa Ittok rucicom u OK stanju) oko1200 funti (1400eur) i plus da vam ga neko donese sto je sigurno dodatni trosak od 100-150eur onda ovo za 750 ne samo da vredi svaku paru nego mnogo mnogo vise. Svi koji su imali priliku da slusaju Pink Triangle gramofone znaju o cemu pricam. Prakticno skoro uvek je sama fabrika busila otvor da se fabricki stavi Rega rucica … mnogi modeli su imali rupu i za Linn rucicu. Ovde je baza spremna da primi i Rega i Linn rucice.   Ako me neko pita da li sam uporedjivao kako svira recimo Linn Ittok rucica (koja je u daleko bolja od osnovne varijante Rega rucice) u odnosu na up-grade varijantu Rege kada se stavi Cardas ozicenje  i Michell teg onda bih iskreno rekao da je na neki nacin mrtva trka u zvucnom smilsu. Svaka onda ima neke svoje prednosti. Rega mozda u takvoj pojacanoj varijanti svira skroz prirodno i mozda zanimljivije od Ittoka jer je Ittok totalno neutralan i konkretan ali ne toliko mozda prirodan kao Rega. Medjutim Linn i dalje ostaje lepsa i vizuelno skuplja i atraktivnija rucica a naravno i jos uvek dosta skuplja jer kao polovna kosta u dobrom stanju oko 700-800eur a Rega u Up-grade varijanti izadje oko 450-480eur u zavisnosti kako prodjete u kupovini to jest za koje pare kupite normalnu Regu. Jer zna se da ozicenje (ruka i material kostaju 120-140eur) a Michell teg oko 150eur. Takodje je na strujnom kablu stavljen kvalitetan Legrand konektor sa mesinganim pinovima.

U varijanti 1 sa RB250 rucicom na poklon dobijate i neku polovnu glavu - ovde je to visoko rangirana Linn K9.

U varijanti 2 sa Acos rucicom dobijate ili A&R 77 ili neku Nagaoka ili AT ili pak nesto po izboru od glava koje imam na stanju polovnih. Potrudio sam se da slikama predstavim sto bolje stanje gramofona. Ovde je baza gramofona uradjena u onoj sjajnoj crnoj atraktivnoj varijanti koja je bila zastupljena mozda samo 20% u odnosu na ukupan broj gramofona koji su napravili. Ovaj konkretno gramofon je od mog drugara i dodatno ako zelite neko pitanje pisite mi ovde i dacu vam njegov broj telefona pa sa njim vidite oko detalja koji mozda ovde nisu navedeni.

 

Ovde je oglasen jedan broj gramofona na principu usluznog oglasa. To znaci da ima vise vlasnika koji su oglasili po vise komada ali svi su dati ovde na jednom nalogu iz cisto tehnickih i finansijskih razloga jer jeftinije kosta kasnije obnova oglasa. U vezi stanja i teh. karakteristika ako treba dodatno pitanje kontaktirajte nas ovde i ja vam mogu sve dodatno objasniti a u vezi cene dobicete broj telefona od vlasnika pa eventualno pregovarajte.   

Gramofoni se ne salju brzom postom uredjaje jer ovi u kurirskim sluzbama mnogo tumbaju i bacaju pakete. Znaci samo licno preuzimanje ili slanje autobusom.  

Mozete me kontaktirati ili ovde na KP ili telefonom samo radnim danom od 11 do 18h.    
Na klasicne SMS, Viber i What's up poruke uopste ne odgovaram jer nemam vreme za dopisivanje…

Vikendom ne radim. A to znaci da od petka od 18h sve do ponedeljka do 11h nisam u mogucnosti da vam se javim ni na telefon a ni da odgovorim na poruke preko KP.

 mogucnosti da vam se javim ni na telefon a ni da odgovorim na poruke preko KP.       

ID Oglasa: #88869643
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.