Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Audio > Gramofoni

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Toshiba SR-F330 Rosewood rezervisano

130 €Zamena moguća

Beograd | Voždovac
Korišćeno
179
15
pre 13 dana
Roto - Kuća Finih Gramofona
Član od 28.07.2009.
Svi oglasi

Toshiba SR-F330 je izuzetno kvalitetan, elegantan i lep automatski belt drajv gramofon sa REPEAT funkcijom. Ručka OEM verzija Jelco SA-50 neverovatno kvalitetna, jako dobro očuvan, nova Audio Technica AT3600L glava i igla, sve funkcije rade, poklopac ceo, šarke drže u svim položajima. Gramofon je servisiran, naštelovan i svira i izgleda daleko bolje od cene koštanja, da ne kažem da je izuzetna prilika da dođete do stvarno dobrog gramofona za sitne novce.

 

Svaki moj gramofon ima 6 meseci garancije na funkcionalnost (ne odnosi se na iglu, potrošne delove i fizička oštećenja).

Moguća je zamena za Vaš neispravan/poluispravan gramofon, pod uslovom da mi je model interesantan.

Cena je krajnje prijateljska i nemojte me pitati da li može niže, zaista ne može. Bolji za ovaj novac nećete naći nikad.
 
Obavezno je lično preuzimanje, uz probu.
 
Pogledajte ostale gramofone na mojim oglasima!

 
Kontakt mobilni, viber, KP poruke!

 

 

ID Oglasa: #165915725
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.