slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Echo Show 8 2nd Gen, 2021 release Black NOVO Crna Boja

99 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
352
10
pre 10 dana
Odgovara na 0% poruka.
Market 067-7173-662 Samo Poziv
Član od 01.12.2012.
kp izlog

Echo Show 8 2nd Gen, 2021 release Black NOVO Crna Boja

 

 

Aleksa može da vam pokaže još više – 8” HD ekran osetljiv na dodir, prilagodljive boje i stereo zvučnici oživljavaju zabavu. Upućujte video pozive pomoću kamere od 13 megapiksela koja koristi automatsko kadriranje da biste bili u centru.
Ostanite u okviru – Upućujte video pozive pomoću nove kamere koja automatski kadrira i centrira. Jednostavno zamolite Aleka da pozove vaše kontakte.
Olakšajte život kod kuće – pogledajte svoje kalendare i podsetnike. Dobijajte dnevne ideje za recepte i kuvajte bez ruku uz uputstva korak po korak. Koristite svoj glas da podesite tajmere, ažurirate liste i vidite vesti ili ažuriranja saobraćaja.
Upravljajte svojim pametnim domom - Gledajte unutra kada ste odsutni sa ugrađenom kamerom. Kontrolišite kompatibilne uređaje kao što su kamere, svetla i drugo pomoću interaktivnog ekrana, glasa ili pokreta.
Zabavite se – uživajte u TV emisijama i filmovima u HD i stereo formatu uz Prime Video, Netflik i još mnogo toga. Ili zamolite Aleka da emituje Amazon Music, Apple Music ili Spotifi.
Stavite svoje uspomene na ekran - Koristite Amazon Photos da svoj početni ekran pretvorite u digitalni okvir. Prilagodljiva boja pomaže da vaše omiljene fotografije izgledaju sjajno pri svakom svetlu.
Dizajniran da zaštiti vašu privatnost - Amazon se ne bavi prodajom vaših ličnih podataka drugima. Napravljen sa više slojeva kontrola privatnosti, uključujući dugme za isključivanje mikrofona/kamere i ugrađeni zatvarač kamere.

ID Oglasa: #160066503
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.