slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Eversolo DMP-A6

103.000 din

Novi Sad
Novo
129
4
pre 10 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog

Obuhvatajući širok spektar popularnih muzičkih usluga, DMP-A6 pruža izvornu podršku za Spotifi Connect, Tidal Connect, Kobuz i Roon. Pored toga, besprekorno radi sa Apple AirPlai 2, proširujući vaše opcije za reprodukciju muzike. Zahvaljujući njegovoj Android platformi, takođe možete da preuzimate i uživate u muzici sa Amazon Music, Apple Music, Deezer i drugih kompatibilnih platformi za striming.

 

DMP-A6 prevazilazi samo audio strimer; takođe funkcioniše kao transport, omogućavajući vam da se povežete sa spoljnim uređajima preko više opcija digitalnog izlaza. Bez obzira da li više volite optički, koaksijalni, USB ili HDMI, DMP-A6 pruža fleksibilnost koja odgovara vašim potrebama povezivanja.

 

 

Kualcomm čipset DMP-A6 uključuje Kualcomm KCC5125 Bluetooth 5.0 modul sa aptKs HD podrškom, pružajući visokokvalitetni bežični audio streaming. Njegovo napajanje visokog kvaliteta sa niskim nivoom buke obezbeđuje čist izvor napajanja za audio kola, minimizirajući izobličenje i smetnje šuma.

 

 

ES9038K2M DACs Opremljen sa dva ES9038K2M DAC-a i podrškom za zvuk visoke rezolucije, DMP-A6 obezbeđuje izuzetnu vernost. Može se pohvaliti mogućnošću dekodiranja do 768 kHz PCM i DSD512! Takođe nudi izvorno dekodiranje za MKA, omogućavajući vam da iskusite pun potencijal Master Kualiti Authenticated audio.

 

 

Intuitivni interfejs Odvajajući se od sličnih proizvoda u svom cenovnom rangu, DMP-A6 ima izvanredan HD ekran osetljiv na dodir od šest inča. Za razliku od drugih strimera kojima ili nedostaje ekran ili nude mali, ograničeni ekran, ekran osetljiv na dodir DMP-A6 pruža prilagodljiv i intuitivan interfejs. Pored toga, nudi opciju digitalnih VU merača, dodajući vrhunsku estetiku i poboljšavajući celokupno korisničko iskustvo. Ova pažnja posvećena detaljima daje DMP-A6 osećaj luksuza koji prevazilazi njegovu cenu.

 

 

Korisnička aplikacija Da bi poboljšao korisničko iskustvo, Eversolo je razvio aplikaciju po meri posebno za DMP-A6. Ova aplikacija ima jednostavno logičan interfejs, koji vam omogućava da bez napora upravljate svojom muzičkom kolekcijom. On inspiriše i personalizuje vaše iskustvo slušanja, omogućavajući vam da prilagodite podešavanja i postavke tako da odgovaraju vašem jedinstvenom ukusu.

 

Personalizovani VU merači Širok spektar personalizovanih dinamičkih VU merača je skrojen za audiofile. Predivno interaktivno iskustvo se nudi uz ekran punog formata muzike u realnom vremenu, uključujući DSD.

 

 

Šta je u kutiji?

Eversolo DMP-A6 mrežni audio strimer

Kabl za napajanje

USB kabl

Šrafciger

Uputstvo za korišćenje

 

Uvoznik i distributer
AUDIO PLUS      D. O. O.             
Strazilovka 23,     Novi Sad     
tel: +381 21 66-11-302
office@audioplus. rs

 

 

ID Oglasa: #164316777
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.