slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Volumio Raspberry Pi, Pc, Mac

20 €Zamena moguća

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
118
3
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Иx online
Član od 06.01.2016.
Svi oglasi

 Veoma cenjen, HighEnd strimer, instaliran u originalni Raspberry Pi 4 (Volumio 3.6, na 32Gb Sd card, od kojih 21Gb predstavlja Ntfs particiju za Internal disk,  i pun je muzike, 26h, 48 Artist, 48 Albums, 251 Tracks),  sa napajanjem! Instalirana je najnovija verzija softvera, sa pluginovima, za YouTube, Spotify, externi monitor, itd. . .100€ !

 

Volumio je pravi HI-FI digitalni muzički plejer, skrojen, da ponudi beskompromisan kvalitet zvuka. Web baziran kontrolni interfejs, lako upravljajte Volumiom, pomoću bilo čega, pomoću internet pretraživača ili  iOS i Android aplikacije!  Music Integration, strimujte sve svoje muzičke formate i servise, za bit savršenu Hi-Res reprodukciju.  Pročitajte priče o umetnicima i albumima i otkrijte nove zanimljive činjenice o svojoj kolekciji.   Automatska sinhronizacija sa svim vašim uređajima i pravljenje rezervnih kopija na bezbednoj lokaciji.

Moguća je instalacija i na vašem uređaju, Raspberry Pi, LapTop, DeskTop, Mac Mini, itd. . .


ID Oglasa: #164900500
Informacije

Najbolje lično, ako mora kurirom, garantujem vrhunsko pakovanje, tako da  onda nema šanse za oštećenje, i ne prihvatam reklamacije !

       0631121320 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.