slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Analysis Plus Inc. Silver Oval 2x1,3m

299 €

Beograd | Novi Bg.
Korišćeno
Dostupno odmah
95
2
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Lazar Jakov
Član od 26.01.2013.
Svi oglasi

Američka kompanija stacionirana u Mičigenu, poznatija u IT svetu po vrhunskim kablovima dizajniranim naprednim kompjuterskim modelovanjem koja se slično Nordostu kasnije priključila i Haj end svetu. Iskustvo iz proizvodnje kablova koji treba da prenesu guste informacije na ogromne daljine iskorišćeno je i u razvoju ove linije čija je karakteristika drastično smanjenje otpora žice pri frekvencijama oko 20kHz gde klasične konstrukcije imaju problema. Ovi zvučnički kablovi su od čistog srebra sa jako velikim brojem specifično pletenih žica, vrlo su fleksibilni a istovremeno masivni. Zvuk je ozbiljan, izuzetno čist i detaljan ali bez agresije i za razliku od nekih drugih proizvođača, pun, odličnog basa. Na testovima su poređeni sa Stealth i sličnim skupocenostima i bili su dobri. Haj end best baj.

Ova dužina je za mono blokove ili desktop-komoda sisteme ali se vredi potruditi sa rasporedom zarad uživanja koje sledi.


Klikom na link "Svi oglasi" mozete videti i ostale uredjaje u ponudi

ID Oglasa: #165054151
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.