slika
slika
slika
slika
1 od 4

Audioquest YIQ-X 3M

45 €

Niš
Korišćeno
Dostupno odmah
86
0
pre 11 dana
Arsa
Član od 27.04.2010.

Audioquest YIQ-X 3M

МАСИВЕ 1,25% СРЕБРНЕ ЛЕСТВЕ

Чврсти проводници елиминишу дисторзију узроковану интеракцијом жица и смањују подрхтавање. Чврсти, посребрени проводници су идеални за апликације са веома високим фреквенцијама као што је компонентни видео сигнал са више од 30 МХз. Током преноса, ови високофреквентни сигнали остају готово искључиво на површини проводника. Пошто је направљен од сребра високе чистоће, репродукција је веома блиска оној код чврстог сребрног кабла, док је цена ближа оној код бакарног кабла. Ово је изненађујуће јефтин начин да направите веома квалитетне каблове од 75 ома. Да би се постигао најбољи звук, проверава се смер сваког дигиталног аудио проводника.

ИЗОЛАЦИЈА ОД ПЕНЕ ТВРДЕ ЋЕЛИЈЕ

Сваки масивни материјал у близини проводника постаје део некомплетне електричне мреже. Изолација жице и материјал штампане плоче апсорбују енергију (губитке). Део ове енергије се складишти и затим ослобађа као изобличење. Чврста полиетиленска изолација високе густине обезбеђује критичну геометрију сигналних парова и минимизира фазне дисторзије изазване изолацијом.

ЗАШТИТА (ФОЛИЈА и КАСЛИСОВАНА ПЛЕТЕНИЦА)

Заштита игра важну улогу у свакој структури кабла; У случају коаксијалних каблова, ова улога је посебна по томе што не служи само као штит, већ и као повратна. Из тог разлога, АудиоКуест посебну пажњу посвећује квалитету метала у заштити и технологији производње, јер обоје утичу и на звук и на слику.

 

ID Oglasa: #161886550
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.