slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

High-End Naponski OFC kabel za HiFi i Audio 2 m

80 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
87
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Miroslav
Član od 22.11.2011.
Svi oglasi
Visokokvalitetni 4N OFC Schuko muški do C15 ženski kabel za napajanje sa rodijumskim utikačima za sabvufere, pojačala, DV/AV HiFi uređaje , dužina  2 metra

Materijal:  OFC bakarni provodnik bez kiseonika prenosi bogate, suptilne tople tonove sa finim detaljima, prostornom predstavom i prirodnošću.

Tkane pantalone:  Hi-Fi kabl za napajanje je presvučen tamnoplavim pantalonama od tkanine, što ovaj vrhunski kabl za napajanje čini privlačnim za oko koji savršeno dopunjuje vaš sistem.


Kabl je napravljen od mesinganih rodijumskih konektora, veoma precizno izrađenih uzemljenja kontaktnih utikača i čvrstog IEC C15 spojnice.


Idealno za pojačalo snage, CD plejer, DVD plejer, audio dekoder, savršeno odgovara


U pakovanju dobijate : 1 x EU kabl za napajanje sa IEC 320 IEC utikačem C15.  
ID Oglasa: #160406580
Informacije
Pakete šaljem PostExpress-om ili  DExpress-om  , o trošku kupca .

 

Moguće je lično preuzimanje u Novom Sadu , Veterniku ili Futogu .

 

Na nove uređaje dajem garanciju na ispravnost od 3 dana po prijemu robe  , koliko smatram da je sasvim  dovoljno da se ustanovi ispravnost iste .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.