slika
1 od 1

Supra Cables Classic 2x1.6mm Ice Blue

360 din

Novi Sad
Novo
124
3
pre 2 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog

 Made in Sweden!

 

Classic Series - The Original!


Serija Classic encompasses flexible tin plated, višestruki bakar bez kiseonika čistoće 5N! Pored otpornosti na koroziju, kalaj doprinosi i toliko željenom smanjenju efekta kože i sprečava elektrone (tj. struju) od ometajućih „ skokova“ između površina pramenova, čime se muzičkom signalu dodaju neželjene vremenske greške. Izolacija od hemijski stabilnog PVC-a odabranog kvaliteta dodatno poboljšava zvučno benignu limenu površinu tokom vremena.

 

 

Serija Classic je prema današnjim merama dobri početni nivo kablova i dostupni su u dimenzijama pogodnim za širok spektar zahteva za prenos energije. U poređenju sa bilo kojim jeftinim hifi kompletima koji uključuju kablove za zvučnike, Supra Classic će dati jasno čujno poboljšanje.

 

 

Supra Classic 2 x 1.6 mm2


Typical applications: low powered, short length mid-powered or treble wiring in a bi-wired or bi-amplified Hi-Fi system.

 


Specifications:


Color: Ice blue


Cros section area: 1,6 mm²


Cros section area: 15 AWG


Conductor material: Tin plated oxygen free copper


Jacket material: Heat and age resistant PVC


Numbers of conductors: 2


Number of strands per conductor: 204


Cable wire strand diameter: 0,10 mm.


Resistance: 10,8 Ohm/Km


Inductance: 0,40 µ H/meter


Halogen free and flame retardant: No


Outer diameter: 3,1 x 6,2 mm.


Weight: 44 g. / meter

 

 

SUPRA Cables je priznati brend kablova koji proizvodi švedska kompanija Jenving Technologi AB, koja proizvodi isključivo kvalitetne kablove za Hi-Fi, kućni bioskop i tržište instalacije. Veliki broj SUPRA proizvoda je osvojio međunarodne nagrade za visok kvalitet po neverovatno povoljnim cenama.

 

SUPRA Kablovi kabler


NO-NSENSE kablovi


U Jenvingu njihov fokus je na kvalitetu, a da cena ne raste u potpunosti u višim nebeskim slojevima. Svi kablovi su zasnovani na stvarnom inženjeringu, a ne na vudu, od odabira sirovina do stvarne konstrukcije kabla, a time i konačnih svojstava zvuka.

 


Stoga postoji veoma razuman odnos cena/kvalitet za SUPRA kablove, u poređenju sa mnogim egzotičnim visokokvalitetnim kablovima na tržištu. Bez obzira na varijantu/cenovni opseg Supra kabla koji kupite, uvek dobijate kvalitet za novac ili bez gluposti kako to Jenving naziva.

 

 

Uvoznik i distributer Supra Cables brenda za Srbiju

 

AUDIO PLUS      D. O. O.             
Strazilovka 23,     Novi Sad     
tel: +381 21 66-11-302
office@audioplus. rs

ID Oglasa: #158747413
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.