slika
1 od 1

Supra Cables Classic 2x6.0 Mm Ice Blue

1.400 din

Novi Sad
Novo
150
5
juče
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog

 Made in Sweden!  

 

Classic Series - The Original!   Serija Classic encompasses flexible tin plated, višestruki bakar bez kiseonika čistoće 5N! Pored otpornosti na koroziju, kalaj doprinosi i toliko željenom smanjenju efekta kože i sprečava elektrone (tj. struju) od ometajućih „ skokova“ između površina pramenova, čime se muzičkom signalu dodaju neželjene vremenske greške. Izolacija od hemijski stabilnog PVC-a odabranog kvaliteta dodatno poboljšava zvučno benignu limenu površinu tokom vremena.    

 

Serija Classic je prema današnjim merama dobri početni nivo kablova i dostupni su u dimenzijama pogodnim za širok spektar zahteva za prenos energije. U poređenju sa bilo kojim jeftinim hifi kompletima koji uključuju kablove za zvučnike, Supra Classic će dati jasno čujno poboljšanje.    

 

The Classic series is according to todays measures good entry level cables and are available in dimensions suitable for a wide range of power transmission demands. Compared to any low cost hifi-kits included speaker cables, Supra Classic will give a clearly audible improvement.  

 

Specifications:  

 

Color: Ice blue  

 

Cros section area: 6,0 mm²  

 

Cros section area: 9 AWG  

 

Conductor material: Tin plated oxygen free Copper  

 

Jacket material: Heat and age resistant PVC  

 

Numbers of conductors: 2  

 

Number of strands per conductor: 756  

 

Cable wire strand diameter: 0,10 mm.  

 

Resistance: 2,9 Ohm/Km  

 

Inductance: 0,59 µ H/meter  

 

Halogen free and flame retardant: No  

 

Outer diameter: 5,5 x 11,2 mm.  

 

Weight: 154 g. / meter  

 

SUPRA Cables je priznati brend kablova koji proizvodi švedska kompanija Jenving Technologi AB, koja proizvodi isključivo kvalitetne kablove za Hi-Fi, kućni bioskop i tržište instalacije. Veliki broj SUPRA proizvoda je osvojio međunarodne nagrade za visok kvalitet po neverovatno povoljnim cenama.  

 

SUPRA Kablovi   U Jenvingu njihov fokus je na kvalitetu, a da cena ne raste u potpunosti u višim nebeskim slojevima. Svi kablovi su zasnovani na stvarnom inženjeringu, a ne na vudu, od odabira sirovina do stvarne konstrukcije kabla, a time i konačnih svojstava zvuka.  

 

Stoga postoji veoma razuman odnos cena/kvalitet za SUPRA kablove, u poređenju sa mnogim egzotičnim visokokvalitetnim kablovima na tržištu. Bez obzira na varijantu/cenovni opseg Supra kabla koji kupite, uvek dobijate kvalitet za novac ili bez gluposti kako to Jenving naziva.    

 

Powerful speaker cable from Supra, 2 x 6.0 mm² ultrafine tin-plated OFC copper wires.

 

Perfect for large floor speakers or passive subwoofers.  

 

Uvoznik i distributer Supra Cables brenda za Srbiju

 

AUDIO PLUS      D. O. O.             
Strazilovka 23,     Novi Sad     
tel: +381 21 66-11-302
office@audioplus. rs

                                    

ID Oglasa: #158747028
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.