slika
slika
1 od 2

Supra Cables EFF-IXLR 1m

17.160 din

Novi Sad
Novo
39
0
pre 5 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog

Vrhunski balansirani stereo audio kabl sa Supra Svift KSLR utikačima. Savršeno za upotrebu između predpojačala i pojačala.

 

Supra EFF-ISL i EFF-IXLR su najprodavaniji Supra kablovi kada su u pitanju vrhunski signalni kablovi. EFF je skraćenica za "Tehnika izjednačenog protoka frekvencije", a ISL/IKSLR je način na koji se kablovi koriste - RCA ili XLR utikači.

 

Jedna od jedinstvenih karakteristika ovih kablova je način na koji rukuju zvukom. Veoma su transparentni i dobijate sve detalje u svom zvuku, bez ikakvog uticaja na zvuk koji ste ovde. Mnogi drugi kablovi imaju tendenciju da zvuk učine tamnijim ili svetlijim, ali ovde dobijate potpuno prirodan zvuk u celom frekventnom opsegu. Samo je moćni Supra Svord ISL kabl bolji od ovog u Supras liniji. Ali onda je cena mnogo veća, tako da sa EFF-I dobijate mnogo za svoj novac.

 

Verzije kablova:


Supra EFF-ISL: AV-Connection isporučuje kabl spreman za upotrebu, u tačnim dužinama i utikačima koji su vam potrebni. Prvenstveno koristimo PPSL i PPKS Phono RCA utikače za nebalansirane kablove i Svift XLR za balansirane modele. PPSL utikači su sa integrisanim sistemom zaključavanja, tako da kablovi ne mogu biti isključeni greškom. PPKS utikači su poznatiji i standardni RCA utikači, ali i dalje odličnog kvaliteta sa metalnim kućištem. PPKS je malo manji i jeftiniji i stoga može biti optimalan izbor ako je prostor ili novac ograničen.

Supra EFF-IKSLR: Balansirane verzije EDD-I kabla su dostupne sa Svift KSLR utikačima i dobro poznatim Neutrik utikačima veoma visokog i solidnog kvaliteta.

 

Supra EFF-ISL-KSLR: Na kraju, ali ne i najmanje važno, nudimo i adapterski kabl koji ima samo KSLR utikače na jednom kraju i normalan PCR phono na drugom. Oni su takođe poznati kao polu-balansirani kablovi i obično se koriste ako imate opremu u kojoj samo jedan od delova ima KSLR. Kod ovakvih kablova pozitivni vod se provlači kroz njega, a negativan je povezan sa uzemljenjem, tako da kabl ne utiče na ili pretvara signal. Radi dobro, ali namenski kabl XLR do XLR je najbolje rešenje za vrhunsku opremu.

 

Supra EFF-I kabl:


Konstrukcija kabla Supra EFF-I ga čini veoma dobrim za normalno nebalansiranu, polu-balansiranu i balansiranu upotrebu, kako sa RCA phono tako i sa XLR utikačima.

Razvojni tim Suprasa je iskoristio svo svoje znanje kada je razvio EFF-I kabl. Dinamičke smetnje u zvuku koje se nazivaju „ efekat kože“ , uzete su u obzir, jer imaju veliki uticaj na zvuk, pošto je muzika sastavljena od mnogo različitih frekvencija. Efekat „ kože“ se objašnjava ovako: niske frekvencije i čista jednosmerna struja, uvek prolaze kroz sve vodove. Ali kako frekvencija raste, elektroni traže napolje ka spoljašnosti kabla/voda i žele da trče po površini – tu je naziv „ efekat kože“ .

 

Kreiranjem nagrađivanog EFF-I kabla, Supra je veoma ozbiljno shvatila efekat „ kože“ i tako napravila kabl sa dva cilindrična izvoda, sa izolacijom od samo 0,20 mm, što je tik ispod površine minimalne dubine kože. u tipičnom frekventnom opsegu zvuka. To ukratko znači da će svaka frekvencija unutar audio frekvencija prolaziti kroz kabl bez ikakvog uticaja ili šuma.

 

EFF-I konstrukcija kabla:


• Posrebreni OFC kobber sa provodnicima od 0,5 mm²
• Fleksibilni kablovi u obliku cilindra sa središtem od PE (polietilena)
• Dva kabla u obliku cilindra koji su napravljeni od 12 žica/žila i imaju individualnu zaštitu
• Za uravnoteženu i neuravnoteženu upotrebu
• Prečnik kabla od 7,2 mm
• 0,46 mm² / AVG 21
• 68 grama/metar
• 38 Ohm/km

• 75 pF/metar
• 50 Ohm @ 1 Mhz impedansa
• Faktor brzine širenja 0,66c (66% brzine svetlosti)

 

Uvoznik i distributer Supra Cables brenda za Srbiju.

AUDIO PLUS      D. O. O.             
Strazilovka 23,     Novi Sad     
tel: +381 21 66-11-302
office@audioplus. rs
 

 

ID Oglasa: #162430225
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.