slika
slika
1 od 2

Supra Cables LoRad SILVER 3x2.5mm2 - 1.5m

10.990 din

Novi Sad
Novo
65
0
pre 5 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog

Akcija! Puna cena 12240 dinara!

 

Made in Sweden!

 

Supra LoRad SPC (Lov Radiation, Silver Plated Copper) je mrežni kabl za napajanje koji sa ponosom najavljujemo kao jednu od naših ponuda za 40. godišnjicu. Oslobodite električnu snagu najboljeg provodnika prirode, Silver. Sve dizajnerske karakteristike Supre ostaju iste sa vodećim u klasi zaštitom i imunitetom od štetnih i zvučno malignih polja kao što su RFI, magnetna i električna naizmenična polja, kao i nizak uticaj naizmeničnog polja u susednoj oblasti.

 

Karakteristike:
SPC - posrebreni bakar, jedan od najmoćnijih električnih provodnika koji postoji
LoRad označava nisko zračenje električnih i magnetnih naizmeničnih polja, čuvajući vas i vašu porodicu od štetnog uticaja
Štit štiti vašu opremu od zračenja mreže, RF prijemnika i omogućava vam da uživate u svom hi-fi uređaju ili punom potencijalu televizora
Uvrtanje vodećih jezgra kratkog koraka poništava magnetna naizmenična polja i neće inficirati susedne interkonekcije povratnom šumom
LoRad konceptualni zaštićeni dizajn će rezultirati čistijim zvukom, boljom slikom i zdravijim kućnim i radnim okruženjem sa niskim nivoom štetnih polja
Nenadmašan odnos cene i performansi


Proizvedeno u Švedskoj!
 

S vremena na vreme čujemo o kreativnim alternativnim načinima za postavljanje uzemljenja ako ga zidna utičnica ne obezbeđuje. Postoji posebno jedan koji bismo želeli da istaknemo kao posebno opasan i nadamo se da ova izjava neće poslužiti kao još jedan kreativan način. Povremeno su radijatori toplote vode povezani na hi-fi ormane ili na kontaktnu ploču za uzemljenje bloka za distribuciju mreže. Ovo funkcioniše normalno sa električne tačke gledišta. Dok se ne dogodi sledeće; jedan od uređaja postaje neispravan i orman postaje pod naponom mrežnog napona u zidnoj utičnici. Sistem vodenog radijatora možda nije pravilno uzemljen na potencijal zemlje. Sada, to znači da možda neće biti dovoljno velike struje kvara kroz vodovodne cevi da pregori osigurač, čime se isključuje pokvareni uređaj. Dalje, to znači da je većina cevovoda i radijatora pod naponom mrežnog napona u zidnoj utičnici. Ako je ovo u stambenoj kući, svaki susedni stanar ima potencijalno smrtonosni napon u svojim radijatorima. Neće se pokazati. Sve dok npr. mala deca dodiruju radijator. Snažno ne preporučujemo gorenavedeni ili bilo koji drugi način da organizujete uzemljenje osim u skladu sa lokalnim zakonima i propisima za električnu bezbednost.

 

Jubilarna verzija za godišnjicu dobro poznatog Supra LoRad kabla, sa posrebrenim bakarnim provodnicima. Ova verzija je sa Shucko muškim i SVF-10 ženskim utikačima.

 

SUPRA Cables je priznati brend kablova koji proizvodi švedska kompanija Jenving Technologi AB, koja proizvodi isključivo kvalitetne kablove za Hi-Fi, kućni bioskop i tržište instalacije. Veliki broj SUPRA proizvoda je osvojio međunarodne nagrade za visok kvalitet po neverovatno povoljnim cenama.

 

SUPRA Kablovi kabler NO-NSENSE kablovi U Jenvingu njihov fokus je na kvalitetu, a da cena ne raste u potpunosti u višim nebeskim slojevima. Svi kablovi su zasnovani na stvarnom inženjeringu, a ne na vudu, od odabira sirovina do stvarne konstrukcije kabla, a time i konačnih svojstava zvuka. Stoga postoji veoma razuman odnos cena/kvalitet za SUPRA kablove, u poređenju sa mnogim egzotičnim visokokvalitetnim kablovima na tržištu.

 

Bez obzira na varijantu/cenovni opseg Supra kabla koji kupite, uvek dobijate kvalitet za novac ili bez gluposti kako to Jenving naziva.

 

 

Uvoznik i distributer Supra Cables brenda za Srbiju.

AUDIO PLUS      D. O. O.             
Strazilovka 23,     Novi Sad     
tel: +381 21 66-11-302
office@audioplus. rs
 

ID Oglasa: #162414083
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.