slika
slika
slika
slika
1 od 4

Supra Cables MD06-EU USB

25.600 din

Novi Sad
Novo
117
0
pre 6 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog

• Made in Sweden!

 

Nova i poboljšana utičnica Supra sa 6 utičnica sa USB priključkom. Ova verzija dolazi BEZ pulsne zaštite, ali sa optimizovanim utičnicama i filterom.

 

Sa Supra USB utičnicom uređaji se mogu puniti do tri puta brže nego putem standardne USB veze sa računara ili laptopa. Kolo za punjenje uključuje zaštitu od preopterećenja kao i zaštitu od kratkog spoja. Zaštitno kolo će se automatski resetovati kada se neispravni kabl ocr uređaj isključi. Uređaj je nezavisno testiran u skladu sa najnovijim evropskim bezbednosnim i EMC standardima. Dodatni NIF filter je postavljen između USB utičnice i Schuko utičnica za minimalne smetnje.

 

USB specifikacije

• Ulaz: 100-240V,50/60Hz, 0.5A

• Izlaz: 5-12V DC, mak 20V

• 5.0V / 3A

• 9,0 V / 2,22 A

• 12,0 V / 1,67 A

• Tip A: Brzo punjenje 3.0

• Tip C: Isporuka snage 3.0

• Zaštićen od kratkog spoja i prenapona

 

Supra LoRad mrežni blok (10A) sa USB-om (do 6 utičnica) Supra glavni distributivni blok koji se sastoji od EU utičnica u skladu sa evropskim standardima, sa izuzetkom UK, Irske, Belgije i Italije. Ulazni konektor je muški konektor za šasiju od 10 ampera prema međunarodnom standardu IEC-320, odnosno isti za većinu električnih multimedijalnih uređaja sa odvojivim kablom za napajanje uključujući i uzemljenje. Obezbeđuje osigurač od 10 ampera i nenametljivo filtriranje (NIF). Verzije od 10A su dostupne sa dodatnim prekidačem.

 

Zahteva opcioni ulazni fleksibilni mrežni kabl, pogledajte naš odeljak sa kompletima kablova za napajanje.

 

Prekidač (opciono) Uključuje i prekidač za uključivanje/isključivanje visoke struje koji omogućava uključivanje ili isključivanje celokupne opreme. Praktično kada se želi nulta potrošnja energije. Imajte na umu da prekidač ne štiti od prenapona zbog npr. munja. Pogledajte modele mrežnog bloka koji sadrže SP; zaštita od prenapona. Imajte na umu i da neki uređaji mogu izgubiti memoriju ako se drže bez mrežne veze. Često zahtevaju da budu ostavljeni u režimu mirovanja i da nisu potpuno isključeni. Za dodatne informacije pogledajte uputstvo za upotrebu uređaja. Dostupno samo za verzije 10A.

 

Supra NIF prelazni filter Svi modeli su opremljeni Supra NIF (Non-Intrusive Filtering), efikasnim visokofrekventnim (RFI) prolaznim filterom. Dizajniran je i konfigurisan da efikasno potiskuje RFI smetnje, ali ne i da ublaži zahteve za brzo punjenje iz izvora napajanja povezanih uređaja. Supra NIF je razvio Ben Duncan Research u Engleskoj.

 

Za rad svih filtera i zaštite potrebna je zidna utičnica sa priključkom za uzemljenje. Ako je vaša multimedijalna i hifi oprema određenog standarda, verovatno će zahtevati uzemljenje i koristiti IEC-320 utičnicu za odvojive kablove za napajanje. Ako je vaša oprema takva i nemate terminal za uzemljenje u svojim zidnim utičnicama, preporučujemo vam da kontaktirate svog stanodavca i/ili električara da dogovorite uzemljenje. Na taj način ćete nesumnjivo povećati kvalitet zvuka i sigurnost vaše opreme.

 

Supra LoRad zaštićeni mrežni blokovi u aluminijumskom kućištu Supra mrežni blokovi su zaštićeni i emituju niske nivoe generisanih polja električne energije zahvaljujući njihovoj aluminijumskoj šasiji koja je povezana sa potencijalom zemlje. Provodna šasija odvodi unutrašnje smetnje do zemlje i sprečava da susedni RFI i druga zlonamerna polja uđu u distributivni blok. Mora biti priključen na uzemljenu zidnu utičnicu sa mrežnim kablom koji obezbeđuje uzemljenje, da bi ispravno radio. Mrežni kabl koji povezuje mrežni blok sa zidnom utičnicom i mrežni kablovi za svaki uređaj takođe treba da budu zaštićeni radi maksimalnog prigušenja/imuniteta na smetnje. Preporučujemo naš Supra LoRad Mains Flek kao najbolju alternativu za kombinovanje sa našim distributivnim blokom. Ako ste novi u polju zaštite i filtriranja električne mreže, nesumnjivo ćete primetiti razliku.

 

Karakteristike i prednosti

• LoRad označava nisko zračenje električnih i magnetnih naizmeničnih polja, čuvajući vas i vašu porodicu od štetnog uticaja

• Ekran štiti vašu opremu od zračenja mreže, RF hvatanja i omogućava vam da uživate u svom hi-fi uređaju ili punom potencijalu televizora

• LoRad rezultira čistijim zvukom, boljom slikom i zdravijim kućnim i radnim okruženjem sa niskim nivoom štetnih polja

• Nenadmašan odnos cene i učinka

• Proizvedeno u Švedskoj!

 

 

Uvoznik i distributer Supra Cables brenda za Srbiju.

AUDIO PLUS      D. O. O.             
Strazilovka 23,     Novi Sad     
tel: +381 21 66-11-302
office@audioplus. rs
 

ID Oglasa: #159305838
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.