slika
slika
slika
1 od 3

Supra Cables XL Annorum

27.240 din

Novi Sad
Novo
112
3
pre 2 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog

High-end stereo kabl zasnovan na popularnom KSL annorum kablu za zvučnike i Svord interkonekt da biste dobili najbolje od oba sveta.

KSL Annorum interkonekt je razvoj našeg popularnog kabla za zvučnike sa istim imenom. Neka vrsta hibridne konstrukcije KSL Annorum kabla za zvučnike i Svord interkonekta, gde smo odabrali najbolje iz oba sveta. Sama konstrukcija je veoma slična Svord-I, dok materijal žice, prigušna punila i gumirani omotač potiču od KSL Annorum kabla za zvučnike. Tokom testiranja i razvoja bili smo zapanjeni koliko je kabl postao tih, prigušni materijal na bazi gume je izuzetno dobro zaštitio kabl od malignih mikrofonskih efekata.

Fenomen obično zavisi od jačine zvuka i povećava se sa povećanjem jačine zvuka, ali u našim testovima uopšte nismo mogli da čujemo niti izmerimo bilo kakvu mikrofoniju. Kada dodate transparentnost konstrukcije Svord i minimalna svojstva pomeranja faze, dobili smo vrhunski kabl po srednjoj ceni. Najveća razlika od velikog brata Svord-I su njegove lakirane Litz žice koje ga i dalje čine boljim, ali je i značajno skuplje. Kablovi sa lakiranim Litz žicama je izuzetno teže i skuplje za lemljenje jer svaka žica mora da se skine, što nije neophodno za KSL Annorum Interconnect.

 

• Transparentan i dinamičan zvuk

• Minimalna reaktansa faznog pomeranja.

• Izuzetno nizak mikrofonski efekat

• Robusni i tanki 24K pozlaćeni RCA konektori

 

 

Konstrukcija se sastoji od dva bifilarno-predena provodnika od 6+6 golo-vučenih 5N bakarnih žica bez kiseonika, upredenih u 2 sloja oko plastičnog jezgra sa kratkim korakom.

Ovo daje dobre vrednosti kapacitivnosti i efektivno smanjuje ograničenje struje (tzv. skin efekat). Dodatne prednosti konstrukcije su PP plastični izolator koji je veoma čvrst i hemijski stabilan, pomažući da se minimizira audio fatalna korozija materijala provodnika.

Provodnici su upleteni zajedno sa prigušujućim materijalom za punjenje, efikasno zaštićeni aluminijumskom folijom i zatim ugrađeni u gumiranu spoljašnju oblogu.

 

Specifikacije i performanse se uklapaju tačno između našeg vodećeg modela SUPRA Svord-I i EFF-I. SUPRA Cables je priznati brend kablova koji proizvodi švedska kompanija Jenving Technologi AB, koja proizvodi isključivo kvalitetne kablove za Hi-Fi, kućni bioskop i tržište instalacije. Veliki broj SUPRA proizvoda je osvojio međunarodne nagrade za visok kvalitet po neverovatno povoljnim cenama.

 

SUPRA Kablovi kabler NO-NSENSE kablovi U Jenvingu njihov fokus je na kvalitetu, a da cena ne raste u potpunosti u višim nebeskim slojevima. Svi kablovi su zasnovani na stvarnom inženjeringu, a ne na vudu, od odabira sirovina do stvarne konstrukcije kabla, a time i konačnih svojstava zvuka. Stoga postoji veoma razuman odnos cena/kvalitet za SUPRA kablove, u poređenju sa mnogim egzotičnim visokokvalitetnim kablovima na tržištu.

Bez obzira na varijantu/cenovni opseg Supra kabla koji kupite, uvek dobijate kvalitet za novac ili bez gluposti kako to Jenving naziva.

 

 

 

High-end stereo cable based on the the popular XL annorum speaker cable and Sword interconnect to get the best of both worlds. XL Annorum interconnect is a development from our popular speaker cable with the same name. A kind of hybrid construction of XL Annorum speaker cable and Sword interconnect, where we picked the best from both worlds. The construction itself is very similar to the Sword-I while the wire material, damping fillers and the rubberized jacket come from the XL Annorum speaker cable. During the test and development we were dumbfounded by how quiet the cable became, the rubber-based damping material protected the cable extremely well from malignant microphonic effect.

The phenomenon is usually volume-dependent and increases with increasing volume, but in our tests we could neither hear nor measure any microphony at all. When you add the Sword construction's transparency and minimal phase-shifting properties, we got a high-end cable at a mid-range price. The biggest difference to big brother Sword-I is its lacquered Litz wires which still makes it perform a notch better but it is also significantly more expensive. Cables with lacquered Litz wires is extremely much more difficult and expensive to solder as each wire has to be stripped, which is not necessary for the XL Annorum Interconnect.

 

• Transparent and dynamic sound

• Minimal phase shifting reactance.

• Extremely low microphonic effect

• Robust &slim 24K gold plated RCA connectors

 

 

 

 

 

Uvoznik i distributer Supra Cables brenda za Srbiju

 

AUDIO PLUS      D. O. O.             
Strazilovka 23,     Novi Sad     
tel: +381 21 66-11-302
office@audioplus. rs

 

 

ID Oglasa: #159486537
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.