slika
slika
slika
slika
1 od 4

Supra Cables ZAC Toslink

4.560 din

Novi Sad
Novo
160
4
pre 2 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog

1m-4560 rsd 

2m-5580 rsd

4m-6360 rsd

 

Supra ZAC Fiber Optic Interconnect ZAC je skraćenica za Zero Attenuation Concept. Inovativno uređeno zakrivljenje vrha jezgra optičkog vlakna kako bi se postigao nulti gubitak divergencije omogućava da se optička vlakna od plastičnih vlakana uopšte koriste i da se postigne isti kvalitet prenosa kao kod jezgra od staklenih vlakana u kombinaciji sa snagom i fleksibilnošću plastičnog jezgra .    

Supra ZAC jezgro od plastičnih vlakana ima sledeće prednosti: • Mala težina - Mala sila savijanja i lako rasterećenje kabla • Visoka širina opsega, zagarantovana za 32 bita/384 kHz! - Prostor za dolazak digitalnih studijskih formata • Otporan na smetnje – ne reaguje na magnetna, elektromagnetna ili električna polja buke • Bez zračenja - ne zrači štetna polja buke • Otporan na električnu energiju u domaćinstvu – ne stvara nikakav šum kao kod mnogih prenosa električnih signala • Potpuna galvanska izolacija - Omogućava međusobne veze između uređaja sa odvojenim potencijalima zemlje i fazom, npr. kompjuter, TV i kućni bioskop.

 

 

Supra ZAC TosLink Supra ZAC kabl dolazi sa dva normalna TosLink utikača. Ova kombinacija utikača, čini kabl idealnim za povezivanje TV-a sa surround prijemnikom, na primer. Kabl može biti razlog da se koristi i u drugim scenarijima gde su potrebni vrhunski optički TosLink kablovi. Sa visokim propusnim opsegom, garantovano je da nije kabl koji je usko grlo.

 

Tehničke specifikacije:

• Standardni kontakt: Toslink utikač < — > TosLink utikač

• Optičko vlakno: visokokvalitetno plastično jezgro otporno na starenje

• Poliranje vrhova optičkih vlakana: patentirani proces u 3 koraka

• Pričvršćivanje konektora: Stezaljka sa oprugom u suprotnom konektoru šasije

• Stezanje kabla i rasterećenje natezanja: oblikovano / zaštićeno od savijanja / odlično odgovara oba standarda

• Dostupni u dužini od 1-20 metara, svi sa istim visokim propusnim opsegom

 

 

SUPRA Cables je priznati brend kablova koji proizvodi švedska kompanija Jenving Technologi AB, koja proizvodi isključivo kvalitetne kablove za Hi-Fi, kućni bioskop i tržište instalacije. Veliki broj SUPRA proizvoda je osvojio međunarodne nagrade za visok kvalitet po neverovatno povoljnim cenama.

 

 

SUPRA Kablovi kabler NO-NSENSE kablovi U Jenvingu njihov fokus je na kvalitetu, a da cena ne raste u potpunosti u višim nebeskim slojevima. Svi kablovi su zasnovani na stvarnom inženjeringu, a ne na vudu, od odabira sirovina do stvarne konstrukcije kabla, a time i konačnih svojstava zvuka. Stoga postoji veoma razuman odnos cena/kvalitet za SUPRA kablove, u poređenju sa mnogim egzotičnim visokokvalitetnim kablovima na tržištu. Bez obzira na varijantu/cenovni opseg Supra kabla koji kupite, uvek dobijate kvalitet za novac ili bez gluposti kako to Jenving naziva.

 

 

Supra ZAC Fibre Optic Digital Interconnect Supra's focus with their ZAC digital optical interconnects was to achieve zero attenuation with plastic optical fibres. The result is one of the shortest and most flexible optical cables available. Supra have maintained the flexibility even to longer lengths, up to 20 metres! ZAC stands for Zero Attenuation Concept.

The innovative furbished curving of the optical fibre core tip to get a zero divergence loss enables plastic fibre optics to be used at all, and to achieve the same transmission quality as of a glass fibre core in combination with the strength and flexibility of the plastic core.

The Supra ZAC plastic fibre core features the following benefits:

 

 

Specification:

Contact standard: TosLink plug - TosLink plug

Optical fibre: High-end age resistant plastic core

Optical fibre tip polish: 3-Step patented process

Connector fixing: Spring loaded clamp in opposite chassis connector

Cable clamping &strain relief: Molded / Bending protected / great fit to TosLink standard

 

 

About Supra Cables Supra Cables started in 1976 and have won an impressive number of awards all over the world, often in comparison with more expensive competitor cables. Supra cables philosophy is best described as plain and simple 'No-Nonsense-Design. ' All products are manufactured from parts meeting the highest audible and measureable quality standards. Supra manufacture in their own dedicated production facilities in Ljungskile, Sweden, which are constantly monitored by certified quality staff to ensure the very highest quality standards across a wide-range of product lines.

 

 

Uvoznik i distributer Supra Cables brenda za Srbiju

 

AUDIO PLUS      D. O. O.             
Strazilovka 23,     Novi Sad     
tel: +381 21 66-11-302
office@audioplus. rs

 

 

ID Oglasa: #159486965
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.