slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Tascam 322 vrhunski dupli kaset dek

249 €

Beograd | Čukarica
Korišćeno
Dostupno odmah
1.256
27
pre 13 dana
Odgovara na 82% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Extreme Audio 062 101 4054
Član od 23.03.2011.
Svi oglasi
Vrhunski Tascam dupli kaset dek novije generacije nastao na platformi modela 302 i kao i on ima mogucnost rada potpuno odvojenog levog i desnog deka sa nezavisnim ulazima i izlazima, inovativna tehnologija i kvalitetne glave i komponente garantuju vrhunske snimke i reprodukciju. Radi se o uredjaju koji je bio namenjen u profesionalne svrhe. Potpuno ispravan i kompletno servisiran u fabrickom stanju. Front kao nov, dve ogrebotine na gornjem poklopcu. Vrlo retjo u ponudi.

322 transport koristi optički senzor za otkrivanje vodica na trakama. Kada se traka približi vodi traci sa kasete, ona će odmah okrenuti traku. Ovo minimizira količinu izgubljenog vremena pri promeni strane, pošto špil neće morati da prođe kroz vodu do kraja kolota, a potom ponovo pre na tragu za snimanje. Ovo čini 322 idealnom mašinom za logovanje ili dugotrajno snimanje. RS-232 port na zadnjoj strani 322 omogućava serijsku kontrolu deka iz različitih kontrolnih sistema na tržištu. Ovo je idealno za prodaju za sastanke, sale za predavanja ili napredne sisteme kućnog bioskopa i još mnogo toga. Kao i 302, 322 nudi nezavisan audio ulaz i izlaz za svaki bunar, omogućavajući punu kontrolu nad svakim dekom.322 se može podesiti tako da jedan dek pusti traku dok drugi snima eksterni izvor . Ovo je savršeno za snimanje sastanka i reprodukciju audio izvora ili reprodukciju muzike sa trake i snimanje performansa na njoj. Ako situacija zahteva zajedničku I/O strukturu, može se lako prebaciti na prednju ploču. Ovo olakšava kreiranje dual mastera ili čuvanje ulaza na mikseru. 322 takođe nudi funkciju Return To Zero za lakše označavanje, kontrolu visine tona od ±10% za promene brzine, izlaz za slušalice sa kontrolnim nivoom i žičani daljinski upravljač kao standard . Opcioni LA-322 komplet dodaje balansirane portove na 322 . Dvostruki dvosmerni kasetni dek koji se može montirati u stalak Sensing optičkog vodiča brzo automatsko kretanje unazadRS-232 serijski kontrolni port ±10% Nezavisna kontrola nagiba za svaku palubu Nezavisni neuravnoteženi RCA analogni I/O za svaki deck RTZ (povratak na nulu) funkcija na svakoj palubi RC-322A žični daljinski upravljač uključen Izlaz za slušalice sa kontrolnim nivoom Oba kasetna ploča moguća za simultane mastere Mogućnost presnimavanja normalne (1k) i velike (2k) brzine Dolbi B i C sa HKS Pro Headroom Ektension Elektronski broj traka Funkcija utiskavanja snimanja (samo na RC-322A)

Specifikacije Tip: automatski revers dupli kompakt kasetofon Sistem numera: 4-traka, 2-kanalni stereo Brzina trake: 4,76, 9,5 cm/s Glava: 2 x snimanje/reprodukcija, 2 x brisanje Motor: 3 x DC servo, 3 x DC Tip trake: tip I, CrO2, Metal Smanjenje buke: B, C Proširenje prostora za glavu: HX Pro Frekventni naziv: 63Hz do 18kHz (metalna traka) Odnos signal/šum: 79dB (dolbi C) Vau i lepršaj: 0,15% Ulaz: 300mV (linija) Izlaz: 0.6V (linija) Dimenzije: 435 x 140 x 305 mm Težina: 7,8 kg Godina: 2001
ID Oglasa: #155433812
Informacije
Svi uredjaji su pregledani, testirani, detaljno opisani i uredno slikani u visokoj rezoluciji iz svih uglova. Pre kupovine uredjaj mozete pogledati i probati na nasoj adresi. Posto se radi o polovnoj robi gde je fabricka garancija istekla, ne mozemo dati garanciju. NE ODGOVARAM CLANOVIMA BEZ PODATAKA NA PROFILU, BEZ OCENA I OGLASA!  
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.