slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Archos - MP3 Plejer - 3GB - NEispravno

599 din

Beograd | Rakovica
Neispravno ili oštećeno
Dostupno odmah
281
4
pre 6 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Tihomir - Igre Za Sony I Pc -
Član od 20.04.2015.
Svi oglasi

Archos - Gmini- XS - 100 - MP3 - digital plejer 3GB. Na njemu se iskljucivo slusa MP3 i wma. Plejer poseduje mini hard disk i treba mu vremena za svaku opreaciju koju mu zadate. (Odjednom je poceo da koci i nece da otvori pesme, kompjuter ga ne vidi i ne mogu ubaciti pesme) Prodajem ga kao NEispravno i bez prava na zalbu. ).   Ovakve masine se vise ne prave trajne i pouzdane. Plejer je veoma dobro napravljen jer je sav od metala a komande od tvrde plastike tako da mi se cini da je nepoderiv. Sam displej odlicno ocuvan na njemu bukvalno jedna skoro neprimetna crtica. Jedan od boljih plejer koje sam koristio. Odlican zvuk reprodukuje. Dobro je ocuvan dao bih mu ocenu 8 od 10. Vidljivi tragovi koriscenja i na dnu plejera jedno malo udubljenje. Baterija drzi 4 - 6 sati neprekidnog slusanja, koristenja. Mnogi ce reci samo 4 sata ali to je neprekidno slusanje i tad se brze prazni. Baterija se napuni za 40 - 50 minuta sto znaci da je i dalje u dobrom stanju. Mozete podesiti vreme, razna podesavanje muzike i displeja. Uz plejer dajem usb kabl da bi prebacili pesme i napunili bateriju. Nema bluetooth i ulaz za sd karticu. Ako vas jos nesto zanima slobodno pitajte. Necu zamene. Popust uvek.

ID Oglasa: #137556325
Informacije

8 godina besprekorne saradnje sa kupcima.   Sve igre na Diskovima. Sve igre Originalne, NE postoje kopije. Za sve sto zelite pitajte slobodno bez ikakvih obaveza.

Šaljem isključivo postekspresom.
Ime i prezime
Adresa
Poštanski broj
Broj telefona
Lično preuzimanje na Vidikovcu ili dogovor.

Pogledajte sve moje oglase.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.