slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Technics SC-EH600 linija ispravna

270 €

Sremska Mitrovica
Korišćeno
Dostupno odmah
895
20
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Sportista - Ispravno-Kvalitet
Član od 29.01.2010.
Svi oglasi

Počastite sebe izuzetnom spravicom ! ! !

Technics SC-EH600 surround sistem potpuno ispravna i vrhunski očuvana linija sa kompletnim potrebnim kablovima i sobnom digital antenom na koju hvata preko 20 stanica. Pet zvučnika. Pravi biser od Technicsa. Sve ispravno RDS tjuner 39 memorija, CD šaržer sa 5 diskova čita kako originale tako i rezane diskove, očišćen i naštelovan laser, oba kaset deka autoreversna sa odličnim audio glavama, kao i postavljenim potpuno novim gumicama i rolerima, pojačalo sound procesor sa grafičkim ekvilajzerom i mnoštvom mogućnosti za podešavanje, bi-wiring sistem povezivanja dva velika zvučnika. Originalni daljinski sa svim dostupnim komandama. Zvuk fantastičan i u stereo i u surround modu. Dva glavna velika zvučnika izrađena od drveta. Uz liniju ide 8 spajkova-šiljaka za dva velika zvučnika. Odmah spremna za višegodišnje korišćenje bez ulaganja. Samo ozbiljni kupci, lično preuzimanje zbog osetljivosti. Cena je fiksna i vremenom neće biti niža, (može biti samo viša) Trenutno sam u manjku sa prostorom za adekvatno postavljanje ovog uređaja i zato ga prodajem, dok ne rešim proširenje životnog prostora. Ako se ne proda do tada ostaviću je za sebe sa velikim zadovoljstvom.   Kontakt za ovaj predmet samo pozivom 063-535-835

 

Specifications Type: Component Audio System

Formats: cd, tape, tuner

Components: SA-EH600, SH-EH600, SL-EH600, RS-EH600

Loudspeakers: SB-EH600, SB-PC600, SB-PS600

Remote Control: RAK-CH219WH

Power output: 80 watts per channel into 6Ω

Frequency response: 20Hz to 20kHz

Total harmonic distortion: 1%

Year: 1998

 

risiver, receiver, pojačalo snage, HiFi, Pioneer, Sansui, Marantz, Elac, Toshiba, Harman Kardon, Akai, Teufel, Canton, Phillips, Technics, JVC

 

Članovima koji su tek ili nedavno registrovani ili nemaju ni jednu ocenu ne odgovaram na poruke bilo koje vrste. U tom slučaju mogu me kontaktirati isključivo pozivom na broj telefona koji je istaknut u svakom oglasu.

 

Svi predmeti su ispravni i funkcionalni, preporučujem lično preuzimanje i proveru pre preuzimanja, ukoliko predmete šaljem kurirskim sužbama ne odgovaram za eventualna oštećenja ili neispravnosti nastale tokom slanja. Svaki predmet će biti maksimalno dobro zaštićen i upakovan. Ukoliko sumnjate u ispravnost predmeta ili istinitost opisa i dvoumite se oko kupovine, molim vas da ne kupujete predmet od mene. Kupovina podrazumeva da ste pročitali ceo oglas i pregledali sve slike koje su u visokoj rezoluciji (da bi se video svaki datalj) i da se slažete sa navedenim. NAKNADNE REKLAMACIJE NE PRIMAM I NE UVAŽAVAM.  Kupujete na sopstvenu odgovornost.

 

ID Oglasa: #161300284
Informacije

Zbog tri nepreuzeta i vraćena paketa u poslednjih dva meseca, uplata obavezno unapred ili bar uplata u visini poštarine ili lično preuzimanje.

Rezervaciju predmeta mogu uraditi tek po unapred uplaćenom delu cene po dogovoru.

Moguće su manje korekcije cena za NEKE predmete iz oglasa uz dogovor.

Klikom na link SVI OGLASI pogledajte sve oglase

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.