slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

YBA 1 Alpha+ YBA wd 202

3.200 €Fiksno

Niš
Korišćeno
Dostupno odmah
6.256
16
pre 22 dana
Žarko Art Audio
Član od 28.03.2010.
Svi oglasi
High End Francuz. (Ex-demo)

"YBA 1 je izuzetno atraktivan komad opreme - "elegantan" je najbolji deskriptor kojeg se mogu setiti.  Fit'n'finish su bespriekorni, u klasi Rowland / Krell / Mark Levinson. "
"Da bih se lakše snašao u performansama YBA 1 u usporedbenom smislu, proveo sam puno vremena prebacujući se između njega i modela Jeff Rowland Design Group 2. Na mnogo načina, ova pojačala su prirodni vršnjaci / konkurenti.  Imaju slične ocene, snage (Rowland, 75 Wpc;

YBA, 85 Wpc);  otprilike su u istom cenovnom rangu (Rowland-5.800 USD)… (YBA-7.000 USD );  oba su mali, ali teški;  i oba predstavljaju svojevremeno dizajnersko fanatično traženje dvostrukih ciljeva tačnosti i muzikalnosti. "

+ YBA wd202 ozbiljan DAC- PREAMP

Ovo je divan DAC sa prilično prepoznatljivim zvukom .

 Najposebnija stvar kod njega je način na koji "govori". . . Većina CDP-ova i DAC-ova zvuči više slično nego različito.  Prema mom iskustvu, vrlo malo DAC-ova zvuči posebno.  Znam da će ljudi odustati od apsolutnog zvuka/neutralnosti, ali kao što bi svaka osoba koja se bavi vinilama znala, svaki dobar zvuk ima svoju osobnost.  Rani Naim digital je takođe nezaboravan po tom pitanju. . . Čim sam uključio YBA, bio sam šokiran njegovom ličnošću.  To "govori"!  Daje interpunkciju muzici, čini muzičarevo fraziranje lakim za praćenje.  comm-buddy kaže da je prilično analogan i zaista je. . . Nije često da zovem ljude da pričaju o DAC-u.  Sa ovim sam pozvao 2 osobe. . . " (objavljeno u R33) Više Šta me je zaintrigiralo? Techradar je uspio: to je način na koji YBA rukuje mikrodinamikom ,  ritmom i tempom,

daleko više od onoga što obično čujemo u digitalnom plejeru.  Odjednom možete čuti sve stresne otkucaje bez napora . . . . .
ID Oglasa: #109904558
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.